Ostali sportovi

Cibalia po pobjedu, ali zadovoljna bi bila i bodom

Hrvoje Niče • srijeda, 12.04.2000.

Nakon što su jutros stigli u Vinkovce, nogometaši Hajduka su održali posljednji trening uoči važnog prvenstvenog sraza s Vinkovačkom Cibalijom. Poznato je kakvo je stanje u Hajduku u posljednjih tjedan dana, a novi trener Nadoveza s ovom je momčadi odradio tek drugi trening. Cijela ekipa je doputovala osim Vučevića koji se iznenada ozljedi na treningu u četvrtak, dok se Vučko u Vinkovcima požalio na bolove, tako da ga je novi trener lišio laganog treninga održanog na pomoćnom igralištu Cibalije.

Gospodine Nadoveza, jučer ste preuzeli kormilo, danas ste već održali drugi trening s momčadi. Kakvo je stanje u ekipi ?
"Kada bih rekao da je dobro, ne bih rekao istinu, a kada bih rekao da je loše, također bi pogriješio. Situacija je malo zategnuta, a ja pokušavam to dovesti u neku kolotečinu, a hoću li uspjeti to ćemo vidjeti. Što utakmica sve više dolazi, diže se moral igračima i mislim da će sve biti puno bolje."

Izjavili ste pobjedu protiv veoma jake Cibalije. Jeli se išta mijenjalo u mišljenju ?
" Čujte, ja kažem jedno, a novinari formuliraju drugo. Hajduk sigurno mora ići svagdje na pobjedu, pa tako i protiv izvanredne Cibalije. Ovaj kiks u Osijeku nije odraz igre. Mi smo malo oslabljeni, ali čujte, ako ikako možemo pokušati ćemo pobijediti, a ako ne onda ostati neporaženi."

Očekujete li pozitivan šok u momčadi ?
"Ti pozitivni i negativni šokovi su prošlost. Situacija u kojoj se jedan klub nađe nije stvar kraha, već nagomilavanja negativnih stvari. Treba proći malo vremena, ali nogomet je pozitivna stvar, stoga treba vjerovati da će se nešto i izroditi iz svega toga. "

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Ostali sportovi
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!