Ostali sportovi

Roses Open 2012. od ove godine postaje profesionalni turnir u odbojci na pijesku

Sponzorirani članak • ponedjeljak, 06.08.2012.
Roses Open 2012. od ove godine postaje profesionalni turnir u odbojci na pijesku

Nakon tri godine uspješne organizacije amaterskog/rekreativnog turnira u odbojci na pijesku i mnoštva zainteresiranih, Roses Designer Outlet u Začretju ovogodišnji, četvrti po redu Roses Open, širi i na profesionalne ekipe.

Rosesov turnir je tijekom godina stekao veliku popularnost među ljubiteljima odbojke na pijesku u čitavoj Hrvatskoj i šire te će se Roses Open 2012. uz rekreativnu igrati i na profesionalnoj razini. U subotu i nedjelju 25. i 26.08.2012. održati će se turnir za amatere/rekreativce, a 31.08./ 01. i 02.09.2012. turnir pojedinačnog prvenstva Hrvatske. Turnir će se odvijati u muškoj i ženskoj konkurenciji.

I rekreativce i profesionalce, osvajače prva tri mjesta, očekuju vrijedne nagrade Nike Factory Store-a, Pume, Diesela, Guessa, Karle, New Balance-a, Algoritma, Fashion & Art dućana ...

I ove godine teren će biti postavljen u samom outlet centru gdje tradicionalno privlači brojne posjetitelje i kupce, koji će ovaj puta moću uživati ne samo u atraktivnim utakmicama već i u bogatom zabavnom programu te najpovoljnijem shoppingu čak do ponoći.

Svi detalji o prijavama, nagradama, programu i sl. mogu se pronaći na www.roses.hr .

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Odbojka na pijesku
Sadržaj se nastavlja