Vodeni sportovi

Trofejni hrvatski ronioci na dah pripremaju se za SP u Francuskoj

Sportnet • ponedjeljak, 03.09.2012.
Trofejni hrvatski ronioci na dah pripremaju se za SP u Francuskoj

Svjetski rekorder i prvak u ronjenju na dah, Goran Čolak, s ostalim članovima hrvatskog tima, priprema se za nadolazeće svjetsko prvenstvo. Natjecanje po pravilima asocijacije AIDA održat će se od 8. do 18. rujna u francuskom gradu Nici...

Ekipu Hrvatske predvođenu našim najboljim roniocem Goranom Čolakom čine Veljano Zanki i Božidar Petani te Ivan Drviš, trener i fizioterapeut Velimir Kukas. Na Prvenstvu će sudjelovati predstavnici više od trideset zemalja, a neke od njih su SAD, Velika Britanija, Finska, Belgija, Njemačka itd. Natjecatelji će snage odmjeriti u diciplini statika, konstantno opterećenje i dinamika po pravilima asocijacije AIDA, najveće i najjače organizacije u ronjenju na dah osnovane 1992. Zanimljivo je spomenuti kako ove godine AIDA slavi 20. rođendan upravo ondje gdje je i osnovana – u Francuskoj.

Podsjetimo, Goran Čolak je na prošlogodišnjem AIDA svjetskom prvenstvu održanom u talijanskom Lignanu u disciplini dinamika s perajama preronio zadivljujućih 273 metra čime je oborio dotadašnji rekord.

U okviru priprema u Šibeniku, Goran Čolak je istaknuo kako mu kvalitetno treniranje i postizanje vrhunskih rezultata rezultata omogućuje partnerstvo s vodećim svjetskim proizvođačem dodataka prehrani. Uz kvalitetnu pripremu te vrhunske proizvode, od Gorana Čolaka i ove godine možemo očekivati odlične rezultate.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Vodeni sportoviOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!