Ostali sportovi

Proglašeni pojedinačni prvaci Hrvatske u odbojci na pijesku

Sponzorirani članak • ponedjeljak, 03.09.2012.
Proglašeni pojedinačni prvaci Hrvatske u odbojci na pijesku

Nikša Dellorco i Pero Križanović u muškoj konkurenciji te Sara Radanović i Zrinka Šutalo u ženskoj proglašeni su 2. rujna pojedinačnim prvacima Hrvatske u odbojci na pijesku u 2012. godini...

Sezona odbojke na pijesku zaključena je prošlog vikenda na Masters turniru Roses Open 2012. u Sv. Križu Začretje. U odličnoj navijačkoj atmosferi turnir su u ženskoj konkurenciji osvojile Sara Radanović i Zrinka Šutalo, koje su ujedno time postale i prvakinje Hrvatske, dok su u muškoj konkurenciji pobjedu odnijeli Grga Trimčevski i Matija Gracin.

Organizator turnira – Roses Designer Outlet – već četvrtu godinu zaredom radi na promidžbi ovog uistinu atraktivnog sporta. Proteklih su se godina turniri održavali na rekreativnoj razini, no zbog velikog interesa profesionalnih natjecatelja, turnir je od ove godine proširen na profesionalne igrače i pretvoren u Masters turnir pojedinačnog prvenstva Hrvatske.

Roses je zajedno sa Hrvatskim savezom odbojke na pijesku uložio veliki trud da Outlet centar, kao pomalo neobičan prostor za održavanje turnira u odbojci na pijesku, pretvori u savršeno mjesto za odbojkaške dvoboje.

Da se je trud isplatio pokazao je i veliki interes posjetitelja ali i oduševljenje igrača: "Odličnom organizacijom turnira Roses Designer Outlet je pokazao perspektivu, koja igračima i savezu daje pravo, da razmišlja o lijepim danima, kada je bilo puno više sredstava za ulaganje i mogućnosti za organizaciju velikih turnira. Roses Open velika je pozivnica svima, koji se žele uključiti u ovaj sport, jer nam je organizator pokazao da se umjerenim ulaganjem može napraviti veliki turnir na lokaciji koja je ogroman potencijal za sport, a i za organizatora. Za kraj bih još istaknuo da mi je veliko zadovoljstvo kao igrač prenijeti impresije, kako svoje tako i ostalih, o toplini koju je organizator prenio igračima te omogućio da se osjećamo maksimalno ugodno. Hvala vam još jednom na svemu", rekao je Grga Trimčevski jedan od igrača koji je osvojio Roses Open 2012.

"Roses Open, posljednji turnir pojedinačnog prvenstva Hrvatske bio je dobro organiziran. Ambijent, glazba i druženje te dobra atmosfera u svakom slučaju pomogli su igračima u njihovim naumima. Konkurencija je moram priznati bila vrlo vrlo jaka. Zrinka i ja jako smo zadovoljne i sretne što smo uspjele osvojiti turnir i ujedno postati najmlađe prvakinje Hrvatske. Sezona je bila vrlo naporna, ali i zabavna, sa mnogo odricanja i truda koji se na kraju ipak isplatio. Mi još uvijek nismo ni svjesne što smo postigle, ali znamo da smo jako zadovoljne. Htjela bih se još zahvaliti našem treneru, Dejanu Kljajiću, koji je vjerovao u nas i kada mi nismo i koji se trudio ovu sezonu učiniti što ljepšom i ugodnijom. Još jednom hvala svima na divno provedenim trenucima i vidimo se dogodine", rekla je Sara Radanović najmlađa osvajačica prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku.

Budući da su organizatori Roses Opena izuzetno zadovoljni odazivom, kako igrača tako i posjetitelja, zaključeno je da će se suradnja Hrvatskog saveza odbojke na pijesku i Roses Designer Outlet centra nastaviti i sljedeće godine. Tako Roses ubuduće neće biti više poznat samo po najpovoljnijoj kupovini Hrvatima omiljenih brandova, već i po odličnim odbojkaškim turnirima.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja