Vodeni sportovi

Zobundžija najbolji među seniorima, Urban juniorima, Brezac među kadetima

Maja Giljanović • ponedjeljak, 10.09.2012.
Zobundžija najbolji među seniorima, Urban juniorima, Brezac među kadetima

Na jezeru Vukovina kraj Velike Gorice ovog je vikenda održano Otvoreno prvenstvo Hrvatske u skijanju na vodi, a u konkurenciji natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije prva mjesta osvojili su Pavle Zobundžija među seniorima, Fran Borna Urban među juniorima, Lovro Brezac među kadetima i Rajko Simić u kategoriji iznad 35 godina.

Po idealnim vremenskim uvjetima u konkurenciji natjecatelja iz Hrvatske i Slovenije na jezeru Vukovina kod Velike Gorice ovog je vikenda u organizaciji Hrvatskog saveza za skijanje na vodi i wakeboard, Zagrebačkog saveza za skijanje na vodi i wakeboard, Klub za skinja na vodi Zagreb i Vodomar klub za skijanje na vodi održano Otvoreno prvenstvo Hrvatske.

Najneizvjesnija borba vodila se u juniorskoj konkurenciji, a pobjedu je na koncu ispred Lovre Ivina i Frana Premora osvojio Fran Borna Urban (KSV Čiće). Uzbudljivo je bilo i u kategoriji iznad 35 godina u kojoj je prvo mjesto ispred slovenskog dvojca Igor Ham na drugom i Primož Skoriš na trećem mjestu u "pripretavanju" odnio Rajko Simić (KSV Čiće).

Najbolji među seniorima je bivši prvak Mediterana te prošlogodišnji pobjednik na jezeru Staro Čiće pored Zagreba Pavle Zobundžija iz KSV Zagreb, među kadetima Lovro Brezac (KSV Lošinj), a podij su izborili i Feruccio Mužić i Jaka Medja u seniorskoj te Roman Franulović i Max Herendić u kadetskoj konkurenciji.

Sljedeće natjecanje održava se 29. i 30. rujna u Malom Lošinju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Vodeni sportoviOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!