Automoto

Max Biaggi odlazi u mirovinu: "Pošteno je dati prostora mlađima"

Maj Gašparac • srijeda, 07.11.2012.
Max Biaggi odlazi u mirovinu: "Pošteno je dati prostora mlađima"
Foto: EPA

Talijanski motociklist Max Biaggi objavio je u srijedu kako odlazi u mirovinu. Biaggi je tijekom svoje karijere osvojio četiri naslova u klasi od 250 kubika te dva u Superbikeu.

Max Biaggi, 41-godišnji talijanski motociklist, u srijedu je objavio kako se povlači u mirovinu. "Mislim da sam već propustio dovoljno vremena sa svojom djecom. Sada se moram posvetiti obitelji jer vrijeme leti i to ne mogu promijeniti", prenosi njegovu izjavu rte.ie.

"Nisam poput nekog starog političara koji ne napušta svoje mjesto. Sada bi bilo pošteno dati prostora mlađima", rekao je Talijan.

Biaggi je tijekom svoje karijere osvojio četiri naslova u klasi od 250 kubika te dva u Superbikeu.

Biaggi je otkrio kako je odbio novi ugovor koji mu je ponudila Aprilia, no da s njom ne prekida suradnju, ali da će ona biti nastavljena na drugačiji način.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoTop temaOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
 • Trapgio17.12.2012. u 10:05
  Rossi je kralj za njih sve, jedin je imamo muda otić iz najbolje momčadi u slablju pa i s njima osvojit naslov, pa onda opet u još lošiju ali nažalost u njoj nije uspio, ipak su ga godine malo stiskle
  Trapgio
 • WRX08.11.2012. u 21:12
  Rossi je sa dominantne Honde prejahao na slabiju Yamahu i opet je našamarao Maxa na Camel Hondi...tako da...:) Honda je rekla da su oni krivi sa sve Rossijeve naslove...e onda je Rossi rekao ok,ako je tako odo ja kod Yamahe...i onda je Honda dobila po piksi...a gdje je u toj priči Max? :)
  WRX
 • nevaspitan08.11.2012. u 15:29
  lol wrx, tako nekako :), no sve su to vrhunski vozači , pratio sam taj sport i gotovo uvijek je na kraju presudna pila , gledaj sad rossia na ducatiu ...
  nevaspitan
 • WRX08.11.2012. u 11:21
  Doohan je otišao u penziju kad je Max trebao poharati ili sam u krivu? :) A poslije Doohana došao je Rossi...Tako da je bio na krivom mjestu u krivo vrijeme :)
  WRX
 • nevaspitan08.11.2012. u 04:48
  imao je izvrstan start u 500, pole i pobjeda , no honde su bile izrazito dominantne nad yamahom, bio je na kraju 4. , 3. , pa 2. , Doohan je tad harao.
  nevaspitan