Ostali sportovi

Novi saziv Vijeća HOO-a, Ana Jelušić u Komisiji sportaša MOO-a

Lovro Štrbinić • ponedjeljak, 26.11.2012.
Novi saziv Vijeća HOO-a, Ana Jelušić u Komisiji sportaša MOO-a
Foto: Kristijan Komarica

U Zagrebu je održana konstituirajuća sjednica Vijeća HOO-a za mandatno razdoblje od 2012. do 2016. godine. Potvrđen je novi saziv Vijeća, a izabran je i predstavnik u komisiji MOO-a...

Nakon izborne Skupštine HOO-a 12. studenog ove godine održana je i konstituirajuća sjednica novog Vijeća HOO-a. Sjednica je održana pod presjedanjem predsjednika Vijeća Zlatka Mateše.

Osim njega, tu su u ulozi dopredsjednika Zoran Primorac iz Hrvatskog kluba olimpijaca, Luciano Sušanj iz Hrvatskog atletskog saveza, Morana Paliković Gruden iz Hrvatskog klizačkog saveza te Danko Radić iz Hrvatskog košarkaškog saveza.

Članovi vijeća su još Boris Mesarić (Hrvatski rukometni savez), Branimir Bašić (Hrvatski veslački savez), Boško Lozica (Hrvatski vaterpolski savez), Franjo Prot (Hrvatski taekwondo savez), Sanda Čorak (Hrvatski judo savez), Marijan Hanžeković (Hrvatski jedriličarski savez), Ivo-Goran Munivrana (Hrvatski mačevalački savez), Marijan Klanac (Sportska zajednica zadarske županije), Zvjezdana Tuma Pavlov (Športska zajednica Osječko-baranjske županije), Miho Glavić (Hrvatski skijaški savez), Anto Nobilo (Zagrebački sportski savez) i Gordan Kožulj (Komisija sportaša HOO-a).

Na sjednici su verificirane kandidature Zlatka Mateše i Morane Paliković Gruden za predstavnike HOO-a u Nacionalnom vijeću za sport, a prihvaćena je i nominacija Ane Jelušić kao predstavnice HOO-a u Komisiji sportaša MOO-a.

Inače, u individualni program posebne skrbi o mladima uvršten je biciklist Josip Rumac, a u program angažiranja i sufinanciranja rada trenera Neven Cegnar (stolni tenis), Igor Kriajimski (gimnastika) i Stipe Bralić (košarka).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Strummer26.11.2012. u 20:31
    Čime je Jelušićka zaslužila ovo? Pa valjda bi u MOO-u trebao biti neki nositelj medalje, a ne prosječni sportaš
    Strummer