Automoto

Više od 150 osoba u organizaciji 3. Rallyja Kumrovec, više od deset posada iz tri zemlje

Sportnet • petak, 15.02.2013.
Više od 150 osoba u organizaciji 3. Rallyja Kumrovec, više od deset posada iz tri zemlje

Pet tjedana ostalo je do starta 3. rallya Kumrovec. Natjecanje se i ove godine boduje za tri prvenstva: Međunarodno otvoreno prvenstvo Hrvatske, Prvenstvo Hrvatske i regionalno Prvenstvo sjeverne lige, a u njegovoj organizaciji sudjeluje više od 150 osoba.

Rukovodstvo utrke čine članovi Sportske komisije i viši dužnosnici, njih ukupno 25. Za sigurnost uoči i tijekom održavanja brzinskih ispita brzinskih brinut će 52 redara, dvije ekipe spasilačkih vozila, tri ekipe hitne pomoći, 2 ekipe vatrogasaca s navalnim vozilom, 2 ekipe vučne službe, četiri policijska službenika, te pet posada predvozača koji će proći stazom uoči starta natjecanja.

Za samu provedbu "brzinaca" odgovorni će biti njihovi voditelji, u čijim će ekipama raditi 30 sudaca. Sigurnosni standardi provedeni su u skladu s pravilnikom Svjetske automobilističke federacije - FIA-e. Od ostalih službi organizatora valja napomenuti da će u uredu utrke raditi pet osoba, pet pripadnika profesionalne zaštitarske službe, te vatrogasna ekipa DVD-a Kumrovec u zoni nadolijevanja goriva na izlazu iz servisnog parkirališta.

Organizator 3. Rallya Kumrovec AK Delta Sport zadovoljan je tijekom priprema koje prolaze u skladu s planiranim. Dodatan razlog za zadovoljstvo je više od deset prijavljenih posada iz tri zemlje - Hrvatske, Slovenije i Mađarske. Prijave se primaju do 14. ožujka, a posljednji dan za prijave sa smanjenom članarinom je 1. ožujka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!