Nogomet

HNS: "Ograđujemo se od izjave Zdravka Mamića, pokrenut ćemo disciplinski postupak"

Sportnet • petak, 15.03.2013.
HNS: "Ograđujemo se od izjave Zdravka Mamića, pokrenut ćemo disciplinski postupak"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Krovna kuća hrvatskog nogometa ogradila se od sramotnog istupa Zdravka Mamića u programu Soundseta te je najavila kako će protiv njega biti pokrenut disciplinski postupak zbog neprimjerenih izjava...

Hrvatski nogometni savez nije stao na stranu Zdravka Mamića nakon njegovog posljednjeg nastupa u eteru Soundseta te je putem priopćenja najavila pokretanje disciplinskog postupka.

Priopćenje donosimo u cjelosti.

Priopćenje za medije vezano za izjave gospodina Zdravka Mamića, člana IO-a HNS-a, izrečene u intervjuu za Soundset radio.

Hrvatski nogometni savez smatra kako svaki sportski djelatnik treba odgovarati kao pojedinac za svoje riječi i djela, pa se stoga moramo ograditi od posljednje izjave gospodina Zdravka Mamića za Soundset radio.

Hrvatski nogometni savez smatra izjave člana Izvršnog odbora HNS-a gospodina Zdravka Mamića neprihvatljivima, a takav način komunikacije neprimjerenim.

Kao član Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, gospodin Zdravko Mamić, kao i svi nogometni djelatnici, dužan je poštivati odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika. Budući da je gospodin Mamić svojom izjavom povrijedio spomenuti Kodeks, protiv njega će biti podnesena prijava radi pokretanja disciplinskog postupka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
 • Valadin15.03.2013. u 18:00
  Slažem se s ljudima koji su napisali da Sportnet ne bi trebao objavljivati ovakve vijesti jer se odmah prolije gnoj kojeg zbilja ne želim gledati i ovaj portal mi je odmor za dušu jer se bavi onim što nas sve veseli - sportom.Također sam imao dojam da su posjetitelji Sportneta ipak intelektualno na... [više na forumu]
  Valadin
 • tonnycro15.03.2013. u 17:37
  evo sad i objavite da je uhićen hahaha
  tonnycro
 • nebeska udica15.03.2013. u 17:19
  nema od toga nista
  nebeska udica
 • narada10815.03.2013. u 17:14
  Takve izjave su znak da mu voda stoji do ušiju.
  narada108
 • hjsusec15.03.2013. u 16:31
  Je, je i je. Sreće kaj smo još uvijek v komunizmu pa ak Đuro veli da mu se ne Franjo ne sviđa i izrazi se malo slikovito, odmah ga moremo deti v zatvor. Kaj Mamić veli možda nije baš najbolje i najumjesnije, možda nema ni puno smisla, ali malo slobode govora nebi škodilo. Ako neko napravi budalu od... [više na forumu]
  hjsusec