Ostali sportovi

Damir Mihanović izabran za novog predsjednika HSOP-a

Sportnet • ponedjeljak, 25.03.2013.
Damir Mihanović izabran za novog predsjednika HSOP-a

Izvršni odbor Hrvatskog saveza odbojke na pijesku jednoglasno je izabrao Damira Mihanovića za novog predsjednika Saveza koji će na tom mjestu zamijeniti dosadašnjeg predsjednika Tomislava Vujića.

U četvrtak, 21. ožujka 2013. održana je izborna skupština Hrvatskog saveza odbojke na pijesku (HSOP) na kojoj su izabrana nova tijela Saveza kao i njegov predsjednik. Nakon podnošenja financijskog izvješća uslijedio je izvještaj rada izbornika nacionalne ženske i muške selekcije Grge Trimčevskog i Tomislava Karaule.

Tomislav Vujić u svom posljednjem izlaganju u funkciji predsjednika zaključio je kako je zadovoljan odrađenim mandatom no nikako ne može prežaliti činjenicu da uz sav uloženi trud nije uspio ostvariti jedan od glavnih zadataka , a to je pristupanje HSOP-a u punopravno članstvo Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), no siguran je da će novi predsjednik ustrajati i uspjeti u tome.

Predsjednik je zatim razriješio sve članove izvršnog i nadzornog odbora kao i sve članove stručnog komisije nakon čega je uslijedio izbor novih članova u istom sastavu kao i u prethodnom sazivu. Damir Radeljić ponovno je izabran za izvršnog direktora HSOP-a, a Damir Mihanović za novog predsjednika.

Novi predsjednik, Damir Mihanović, rodom iz Splita, poduzetnik je koji trenutno obnaša dužnost predsjednika uprave Croatia zdravstvenog osiguranja d.d. Kao glavne ciljeve pred sebe je postavio natkrivanje terena na Jarunskom jezeru kako bi se odbojka na pijesku u Hrvatskoj razvijala tokom cijele godine, te izgradnju novih terena i centra odbojke na pijesku u Splitu.

Izbornu skupštinu uveličao je predsjednik hrvatske odbojkaške udruge Zdeslav Barač zaželjevši sreću novom predsjeniku i svim članicama HSOP-a.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!