Košarka

Antonija Mišura napustila Jolly i preselila u francuski Toulouse

Ivan Dominik • petak, 19.04.2013.
Antonija Mišura napustila Jolly i preselila u francuski Toulouse
Foto: Martina Japundžić

Hrvatska košarkaška reprezentativka, dugogodišnja košarkašica ponajboljeg hrvatskog ženskog košarkaškog kluba te, kako joj tepaju, najljepša hrvatska košarkašica, Antonija Mišura, napustila je svoj Šibenik te prešla u redove francuskog prvoligaša - Toulousea...

Dosadašnja igračica Jolly JBS-a, jednog od najboljih hrvatskih košarkaških klubova za žene, Antonija Mišura, promijenila je sredinu te će karijeru nastaviti u Francuskoj. Bit će to prvo inozemno iskustvo za Mišuru, koja odlazi u francuskog prvoligaša, Toulouse.

Košarkašica koja je više puta proglašavana i najljepšom košarkašicom, odnosno sportašicom u Hrvatskoj, odabrala je nastavak karijere u inozemstvu, nakon što je dugi niz godina igrala baš u Šibeniku, za svoj Jolly.

Velik je to udarac za šibenski klub koji je ostao bez ponajbolje igračice, jedne od rijetkih reprezentativki i nositeljice igre, međutim, mogao bi Jolly doživjeti uskoro i još jedan sličan veliki udarac.

Naime, kako pišu Sportske novosti, na izlaznim vratima kluba je i još jedna od glavnih igračica kluba, Luca Ivanković, koja još nije prolongirala suradnju s Jollyjem.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
 • armada_1019.04.2013. u 13:06
  Hrvatskoj košarci*
  armada_10
 • armada_1019.04.2013. u 13:06
  neka ide,bolje će joj bit tamo,nego u našoj propaloj Hrvatskoj
  armada_10
 • catalonia19.04.2013. u 12:25
  povećat će gledanost toulusea sigurno
  catalonia
 • africa_2319.04.2013. u 11:18
  Možda čak i veći gubitak za Hrvatsku od pobjede HDZ-a na izborima za EU
  africa_23