Ostali sportovi

Kup europskih prvaka u baseballu: Karlovčani startali uvjerljivom pobjedom

Sportnet • utorak, 18.06.2013.
Kup europskih prvaka u baseballu: Karlovčani startali uvjerljivom pobjedom

Fenomenalno otvaranje turnira Kupa europskih prvaka u baseballu za karlovačke bejzbolaše. Uvjerljivo, superiorno i lako svladali su litavsku momčad Kaunas Lituanica sa čak 16:0, u lijepoj atmosferi na stadionu "Četiri rijeke" u Grabriku.

Jedino što je malo kvarilo dojam prekrasnog baseball poslijepodneva bila je zaista paklena vrućina, koja je zasigurno i smanjila posjetu, iako su tribine bile sasvim ugodno popunjene, a domaći simpatizeri glasni i aktivni tijekom cijele utakmice.

I u obrani i u napadu Karlovčani su bili potpuno dominantni, nakon dugog vremena na mjestu bacača Olimpije 83 pojavio se James Summers i besprijekorno obavio svoj posao, u napadu "sijevalo" je na sve strane, mora se priznati da su i s nekoliko krupnih grešaka pomogli Litvanci.

U jutarnjem ogledu ruski North Stars iz Moskve sa 9:1 su svladali slovačku momčad Angels Trnava i potvrdili kako su najozbiljniji kandidat za prvo mjesto. Razlog više da svi ljubitelji sporta sutra "potegnu" do Grabrika, jer u 17 sati sastaju se upravo današnji uvjerljivi slavljenici - karlovačka Olimpija 83 protiv moskovskih North Starsa. U jutarnjem susretu u 11 sati sastaju se Angels Trnava (Slovačka) - Buks Gepardy Zory (Poljska).

Za Olimpiju 83 igrali su James Summers, Antonio Horvatić, Ross Vukovich Jr., Slobodan Gales, Branko Nenadić, Marin Vukmirović, Damir Karin, Dario Latković, Pavao Karin i Nikola Sertić (u posljednjoj izmjeni zaigrali su još Ross Vukovich Sr. i Robert Crevar).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • idukar1718.06.2013. u 21:09
    Bravo za karlovčane i na rezultatu i na organizaciji
    idukar17