Ostali sportovi

Branko Cikatić se vraća u ring

Sportnet • srijeda, 31.07.2013.
Branko Cikatić se vraća u ring

I ove godine klub Uragan je nositelj organizacije World Martial Arts Games 2013. koji će se u Splitu održavati od 14. do 18. kolovoza u Velikoj dvorani na Gripama...

Riječ je o četverodnevnom programu koje je po kvaliteti amaterskih natjecanja jedno od najvećih u Europi ove godine. Prvi dan bit će održan Hall of fame sa uzvanicima iz cijeloga svijeta koji su promicali borilačke sportove, slijedi turnirski dio u MMA borbama u Greplingu, Pankaraciju, Jiu Jitsi po FILA pravilima, a to je ujedno i službeno prvenstvo svijeta.

Zadnjeg dana, 18. kolovoza je na rasporedu GRAND PRIX kojeg njavljuje glavni organizator – Hrvoje Znaor:

"Posljednjeg dana nas čeka superspektakl, borbe najboljih boraca u Greplingu, Brazilskoj Jiu jitsi, MMA-u i Kick boksingu. Manifestacija svake godine napreduje, a od slijedeće godine u organizaciju ulazi i Hrvatski savez tajlandskog boksa koji se će nam slijedeće godine i ovu disciplinu uvrstiti u priredbu."

Na press konferenciji su nazočili i Branko Cikatić koji će nakon 26 godina opet u ring sa Don the Dragonom Wilsonom, a svih dana natjecanja u Splitu će biti i slavni nizozemski trener – Tom Harinck koji je trenirao našeg Cikatića. Branko redovito trenira i spreman je demonstrirati vrhunsku tehniku:

"Ja sam svaki dan na treningu, evo jutros sam bio u 6 sati na Marjanu, trčao, radio sklekove 200 komada, trbušne, šado i sad ću pomalo to povećavat. Brzinu i eksplozivnost više ne možemo pokazati, ali lukavost i taktičnost možemo. Mislim da to može biti atraktivan meč", rekao je proslavljeni Branko Cikatić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!