Ostali sportovi

Roses Open 2013. - jubilarni peti puta u Roses Designer Outletu

Sportnet • srijeda, 14.08.2013.
Roses Open 2013. - jubilarni peti puta u Roses Designer Outletu

U Roses Designer Outletu u Začretju i ove godine od 30. kolovoza do 1. rujna odlučivat će se o pojedinačnom prvaku/prvakinji Hrvatske u odbojci na pijesku.

Slika 1 od 1.

Masters turnir na kojem se očekuju igrači iz Hrvatske i inozemstva rezultat je višegodišnje uspješne organizacije iznimno posjećenog Rosesovog rekreativnog natjecanja, koje je prošle godine preraslo u pojedinačno prvenstvo Hrvatske, a odvija se na umjetnoj plaži smještenoj u samom outlet centru.

Roses nije zaboravio ni na rekreativne igrače odbojke na pijesku, koji i dalje imaju priliku natjecati se na rekreativnom turniru koji se zbog ravnopravnijeg odnosa snaga događa neovisno o turniru pojedinačnog prvenstva Hrvatske vikend ranije, odnosno 24. i 25. kolovoza.

Oba turnira odvijaju se u muškoj i ženskoj konkurenciji, a osvajače prva tri mjesta očekuju vrijedne nagrade Nike Factory Storea, Pume, Karle, New Balancea, Terra Plana Outleta i trgovine Torbe i To. Ukupni nagradni fond oba turnira iznosi gotovo 20.000 kuna.

Posjetitelji ovog jedinog hrvatskog outlet centra ponovno će imati priliku uživati ne samo u atraktivnim utakmicama, već i u dodatnim popustima na omiljene brendove i shoppingu do ponoći.

Sve će se to odvijati uz svesrdnu pomoć sponzora - Croatia Osiguranja, tiskare Hon-ing, agencije Z.A.G.I., General Security-a... Tu je i budno oko medijskih pokrovitelja - Zagorskog Lista, Radija Kaj, portala sportnet|HR i rekreacija.hr te 7 Plus regionalnog tjednika.

Svi detalji o prijavama, nagradama, programu i sličnome mogu se pronaći na web-stranici www.roses.hr.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!