Ostali sportovi

Rukomet na pijesku stiže u Rijeku, u akciji i aktualni viceprvaci Europe

Sportnet • subota, 31.08.2013.
Rukomet na pijesku stiže u Rijeku, u akciji i aktualni viceprvaci Europe

U nedjelju 1. rujna odigrat će se turnir promotivnog karaktera Fiumana 2013. Na pješčanom terenu gradske plaže "Ploče" snage će odmjeriti osam momčadi.

Budući da je cilj organizatora pobuditi interes za rukomet na pijesku u Primorsko-goranskoj županiji, posjetitelji turnira moći će pratiti čak šest ekipa upravo s tog područja. Organizatore osobito raduje nastup djevojčica rođenih 2000. godine koje nastupaju za svoj matični klub ŽRK Zamet.

Na samom turniru sudjelovat će i aktualni viceprvaci Europe Detono Zagreb, koji će zasigurno doprinijeti kvaliteti i atraktivnosti turnira.

Raspored samog natjecanja moći će se vidjeti na službenoj stranici www.fiumana.info i na Facebook stranici "Fiumana 2013". Svi zainteresirani gledatelji moći će uživati u vrhunskom rukometu na pijesku u vremenu od 10:30 pa do finalne utakmice koja počinje u 18 sati.

Osim nedjeljnim utakmicama, svi zainteresirani za ovaj mladi i atraktivni sport imaju priliku nazočiti i prezentaciji pravila rukometa na pijesku, u subotu s početkom u 16 sati nastupom djevojčica ŽRK Zameta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!