Zimski sportovi

Medveščak volonterski pomaže Savezu: "Kvalitetni partneri sa zajedničkim ciljem"

Sportnet • utorak, 17.03.2015.
Medveščak volonterski pomaže Savezu: "Kvalitetni partneri sa zajedničkim ciljem"
Foto: Davor Sajko

Predsjednik Hrvatskog saveza hokeja na ledu Nikola Švigir i predsjednik Medveščaka Damir Gojanović potpisali su dogovor o suradnji na osnovu kojeg Medveščak svoje klupske resurse ustupa Savezu u cilju podrške i uspješnog djelovanja nacionalnih hokejskih vrsta.

Medveščak će tako za hrvatsku reprezentaciju hokeja na ledu, ususret i tijekom predstojećih IIHF Svjetskih prvenstava za seniore, juniore i žensku nacionalnu vrstu, obavljati poslove organizacije, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija, sponzorskih i marketinških komunikacija.

"Medveščak je s godinama izgradio vrlo kvalitetnu i profesionalnu organizacijsku strukturu koja vjerujemo može pružiti izvrsnu podršku svim našim nacionalnim vrstama na predstojećim međunarodnim natjecanjima. Radujemo se da su kolege u Medveščaku prihvatile naš poziv na suradnju i vjerujem kako će ovo i za njih biti kvalitetno iskustvo. Mi u Savezu sada ćemo imati još vremena i mogućnosti raditi na razvojnim projektima hokeja na ledu", predstavio je suradnju Nikola Švigir, predsjednik Hrvatskog saveza hokeja na ledu.

"Već godinama sustavno, paralelno s vođenjem kluba, radimo i na unaprijeđenju reprezentacije kako kroz jačanje igračeg i stručnog kadra tako i kroz povezivanje klupskih partnera i sponzora sa Savezom i reprezentacijom. Drago mi je da smo i ovaj put, i Savez i mi, jedni u drugima pronašli kvalitetnog partnera sa zajedničkim ciljem. Želja nam je da kroz kvalitetno razvijene i organizirane Medveščakove timove, na čijem čelu su vrhunski profesionalci u svome poslu, pomognemo reprezentativcima i reprezentativkama u njihovom sportskom nastupu na budućim međunarodnim natjecanjima. Vjerujem da će i naši radni timovi profesionalno napredovati kroz ovu suradnju i time obogatiti svoje poslovno iskustvo", izjavio je povodom sklapanja dogovora o suradnji Damir Gojanović, predsjednik Medveščaka.

Članovi Medveščakova tima svoj će angažman ususret i tijekom nastupa hrvatske hokejske reprezentacije na predstojećim međunarodnim natjecanjima obavljati volonterski, bez ikakve financijske naknade.

"Ova suradnja organizirana je kao dio Medveščakovog društveno-odgovornog projekta 'Medvjeđa usluga - dobra stvar' u sklopu kojeg suradnici i članovi kluba dio svog vremena te znanja i vještina dobrovoljno 'daruju' drugim, izvan klupskim projektima, događajima i organizacijama. Mi u Medveščaku nadamo se kako će i naš angažman pomoći u uzdizanju hrvatske hokejske reprezentacije na višu razinu te samim time pomoći igračima i stožeru na njihovom uspješnom nastupu i plasmanu na predstojećim natjecanjima", izjavio je povodom sklapanja dogovora o suradnji Ranko Vučinić, direktor komunikacija Medveščaka i savjetnik predsjednika za društveno-odgovorno djelovanje.

EBEL, međurunda

1LIWEST BW Linz (+4)1032:29+316
2Medveščak (+3)1031:29+214
3Alba Volán 1037:26+1114
4Red Bull Salzburg (+2)1032:42-1011
5KAC (+1)1026:28-29
6Telemach Olimpija 1035:39-49

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!