Nogomet

Poslije ulaska u prvu ligu, Futsal Dinamo se priprema za povijesne izbore

Josip Piršljin • petak, 12.06.2015.
Poslije ulaska u prvu ligu, Futsal Dinamo se priprema za povijesne izbore
Foto: FaH

S obzirom da je sezona završila, i to veoma uspješno za Futsal Dinamo, zagrebački malonogometni klub priprema se za izbore vodećih ljudi u upravljanju.

Sezona u kojoj je izborio ulazak u 1. Hrvatsku malonogometnu ligu, te osvojio regionalni Kup, MNK Futsal Dinamo očekuju novi izazovi u vidu organizacije izbora za vodeća mjesta u upravljanju klubom. Bira se predsjednik i članovi klupskih tijela, a posebnost je u tome što će se birati na prvoj, povijesnoj skupštini kluba.

MNK Futsal Dinamo na početku netom završene sezone predstavljen je kao projekt kojim se želi demonstrirati način upravljanja sportskim klubom u kojem svi njegovi članovi imaju pravo birati svoje vodstvo, ali i biti birani. Nositelji te inicijative velikom su većinom navijači GNK Dinama nezadovoljni dosadašnjim načinom upravljanja jednim od dva najveća hrvatska nogometna kluba.

Mjesto gdje će se održati skupština i vrijeme održavanja odredit će se naknadno, kako su priopćenjem objavili iz Futsal Dinama. Vršitelj dužnosti predsjednika Juraj Fabijanić podnio je ostavku na tu funkciju, a za njegovo mjesto će konkurirati bilo koji član kluba s plaćenom članarinom za 2015. godinu koji je skupio najmanje 5 posto potpisa od ukupnog broja članova.

Novoizabrani predsjednik predložit će dopredsjednika i tajnika, a birat će se i članovi Nadzornog odbora, te Stegovne komisije. Nakon klupskih izbora, Futsal Dinamo mora se početi pripremati za još veće izazove, nastupe u prvoj ligi sljedeće sezone protiv klubova poput Nacionala, Splita, Novog vremena, Squarea...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometFutsal
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!