Vodeni sportovi

Mario Todorović spremno dočekuje novu plivačku sezonu

Sportnet • srijeda, 07.10.2015.
Mario Todorović spremno dočekuje novu plivačku sezonu

Hrvatski reprezentativac Mario Todorović u Rijeci se priprema za novu plivačku sezonu. Već krajem ovoga mjeseca očekuju ga dva velika mitinga, a u sezonu bogatu natjecanjima Todorović će krenuti i s trenerskim pojačanjem. Uz dugogodišnjeg trenera Peru Kuterovca, svoj je trenerski tim proširio dolaskom izbornika hrvatske plivačke reprezentacije Miloša Miloševića.

Trenutačno sam na pripremama u Rijeci kod Miloša Miloševića, izbornika hrvatske plivačke reprezentacije, uz čiju se pomoć nadam još boljim rezultatima i ulasku u novu sezonu. I dalje sam član Zagrebačkog plivačkog kluba, a Miloš Milošević će mi pomoći na treninzima uz mog dugogodišnjeg trenera Peru Kuterovca. Spremamo se za dva natjecanja, jedno u Splitu, drugo u Italiji, a krajem veljače me očekuje i Prvenstvo Hrvatske, na kojem ćemo hvatati norme za Olimpijske igre Rio 2016.”, izjavio je Mario Todorović.

Također, odličnu sezonu i eksploziju dobrih rezultata Marija Todorovića očekuje i izbornik hrvatske plivačke reprezentacije Miloš Milošević: “U fazi smo priprema za novu sezonu, a pred nama je olimpijska godina. Već mjesec dana treniramo na bazenu u Rijeci, gdje pripremamo Maria za prva natjecanja krajem listopada u Splitu i Genovi. Do kraja godine naglasak je na Europskom prvenstvu u malim bazenima, koje će se održati u Izraelu u prosincu. Prave rezultate očekujemo tek kroz neko vrijeme; glavno je da Mario bude zdrav te da spreman uđe u novu natjecateljsku sezonu.”

Krajem listopada Mario Todorović nastupit će na dva velika natjecanja, na Jadran Grand prix u Splitu 24. i 25. listopada te na Međunarodnom mitingu u talijanskoj Genovi, koji je na rasporedu od 31. listopada do 1. studenog. Todorovića krajem godine očekuje nastup i na Europskom prvenstvu u malim bazenima koje će se održati u Izraelu, dok sljedeća godina donosi nastupe na Prvenstvu Hrvatske, Europskom prvenstvu u velikim bazenima, kao i na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, kao vrhunac sezone.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!