Ostali sportovi

sportnet|HR postaje dio RTL mreže

Sponzorirani članak • petak, 20.01.2017.
sportnet|HR postaje dio RTL mreže

Poštovani čitatelji, s ponosom objavljujemo kako je portal sportnet|HR potpisao ugovor o suradnji s jednom od najvećih nacionalnih medijskih kuća u Hrvatskoj, RTL-om Hrvatska, i tako postao članom RTL mreže portala...

RTL Hrvatska prepoznao je u Sportnetu, najvećem neovisnom sportskom portalu u Hrvatskoj, koji se već gotovo 17 godina na hrvatskom web prostoru trudi baviti sportom na jedan nesenzacionalistički i čisto sportski način, dugoročnog partnera s kojim će kroz suradnju ostvariti višestruke sinergijske efekte na obostrano zadovoljstvo. Od sada će Sportnet stanovati na domeni sportnet.rtl.hr, ali moći ćete nam pristupiti i sa starih domena, hrsport.net i sportnet.hr.

Nije tajna kako smo imali nekoliko teških godina u kojima smo visoko postavljenu letvicu spustili, no nadam se kako ste posljednjih mjeseci vidjeli i kako polako, ali sigurno, letvicu dižemo na stare razine.

U tome očekujemo veliku podršku RTL-a, koji će nam osigurati promociju kroz vlastite, na nacionalnoj razini snažne medije, tehničku podršku, ali i podršku u odjelu prodaje, čime ćemo osigurati dugoročni rast i stabilnost portala.

Već ste sigurno primijetili i velik broj sportskih video-vijesti s RTL-a, taj će sadržaj iz mjeseca u mjesec rasti i tako podizati kvalitetu ponude sadržaja na Sportnetu. Zahvaljujući brojkama posjeta i otvaranja stranica, koje ostvarujemo temeljem vaše vjernosti, RTL mreža dodatno će ojačati svoju poziciju među najposjećenijim mrežama u Hrvatskoj.

Ne brinite, uređivačka politika Sportneta ostat će nepromijenjena i neovisna, nastavit ćemo se baviti samo i isključivo sportom, onom nežutom stranom, nastavit ćemo promovirati hrvatski sport i hrvatske sportaše, što je od prvog dana misija ovog portala. Samo na malo većoj pozornici.

Bez vas ne bismo došli tu gdje jesmo, nadam se da ćete nas podržati i nekim novim čitateljima objasniti što je, što predstavlja i što zagovara Sportnet.

Dario Dodić
Direktor
Sportnet Media d.o.o.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja