Zimski sportovi

Medvjedi zadnju utakmicu sezone igraju u Bratislavi umjesto u Zagrebu

Sportnet • petak, 03.02.2017.
Medvjedi zadnju utakmicu sezone igraju u Bratislavi umjesto u Zagrebu

Domaća KHL sezona za Medvjede će završiti nešto ranije. Naime, zbog tehničkih razloga i problema s dvoranom, a koji su uvjetovani pripremom Ledene dvorane za održavanje 14. Trofeja zagrebačkih pahuljica, Medveščak će svoje zadnje dvije sezonske utakmice odigrati u gostima, u Bratislavi.

Utakmica koju je Medveščak trebao igrati u Zagrebu 17. veljače odigrat će se 14. veljače u Bratislavi u 19:00 sati, dok najavljena gostujuća utakmica kod Slovana ostaje u planiranom terminu 15. veljače u 19:00 sati.

„Nažalost, nismo mogli ponuditi odgovarajući datum koji bi liga prihvatila i ovo je bila jedina izvediva opcija. Liga nije željela prihvatiti otkazivanje utakmice, a informacija o ovim tehničkim uvjetima stigla je prekasno i nismo je mogli zatražiti ranije, u prvom dijelu sezone i eventualno zamijeniti na vrijeme s nekom drugom utakmicom. Razumijemo da će neki navijači biti razočarani, iskreno nam je žao, potrudit ćemo se odgovorno reagirati prema svima“, izjavio je Medveščakov direktor komunikacija, Ranko Vučinić i dodao: „Moramo znati da dvorana nije naša, da nismo jedini i najvažniji korisnici iako je najpoznatija po utakmicama Medvjeda, i da su nam mogućnosti promjena u kratkom roku ograničene. Žao nam je.“

Medveščak će svojim sezonskim pretplatnicima ponuditi dvije opcije. Jedna je povrat novca za ovu jednu sezonsku utakmicu, a koji odgovara vrijednosti njihove sezonske pretplate. Druga opcija je posjet utakmici u Bratislavi na trošak kluba u kojem klub pokriva autobusni prijevoz i ulaznicu za utakmicu svakom sezonskom pretplatniku. Kupcima dnevnih ulaznica, koji su već kupili svoju ulaznicu, Medveščak će ponuditi povrat novca te pravo na prvokup ulaznica za utakmicu u Bratislavi 14. veljače.

Ulaznice za posljednju domaću utakmicu Medvjeda u ovoj KHL sezoni dostupne su u prodaji na www.ticketshop.hr te na prodajnim mjestima Ticketshopa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!