Ostali sportovi

Šutalo nakon zlata: "Ušla sam u finale puna samopouzdanja"

Sportnet • ponedjeljak, 19.06.2017.
Šutalo nakon zlata: "Ušla sam u finale puna samopouzdanja"

Hrvatske judašice, Tena Šikić i Ivana Šutalo nastupile su na jakom Grand Prix turniru u Meksiku, a nakon Teninog petog mjesta, Ivana je upisala najbolji rezultat karijere na IJF Touru osvojivši zlatnu medalju...

Nakon što je u Tel Avivu postala europska prvakinja u konkurenciji mlađih seniorki, Ivana Šutalo (preko 78 kg) nastavlja s napretkom. Pokazuju to ne samo borbe nego i ishodi tih istih borbi. Pokazao je to nastup i u Meksiku, gdje je na Grand Prixu u Cancunu s tri ippona najbolja sportašica Grada Dubrovnika osvojila zlato.

"U finale sam ušla puna samopouzdanja i bez straha. Želim uvijek gledati prema većim stvarima i evo sad sam uzela i Grand Prix zlato. Trener Đapić uz tatami, Tomo Marijanović i Tena Šikić na tribinama su mi bili velika potpora cijeli dan, pogotovo u finalu protiv Bolanos", javila se Šutalo s prvim dojmovima iz Meksika.

Do borbe s Bolanos (MEX), Ivana je pobijedila Adlington (GBR) i Cutro-Kelly (USA), a već gleda prema novim izazovima:

"Nakon leta kući imam samo par dana odmora, točnije pripreme, za novi nastup u Kini."

Podsjetimo, prvog dana natjecanja na tatami je izašla Tena Šikić (do 52 kg), a u izjednačenoj borbi za broncu Delgado je iskoristila svoju priliku i s wazarijem došla do bronce, dok je Šikić je završila nastup na petom mjestu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!