Rukomet

Francuzi bez Ludovica Fabregasa na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj

Mihaela Bradovski • četvrtak, 02.11.2017.
Francuzi bez Ludovica Fabregasa na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj
Foto: FaH

Francuska rukometna reprezentacija na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj neće imati na raspolaganju Ludovica Fabregasa, snažnog pivota koji je jak adut posebno u obrambenoj fazi...

Nešto više od dva mjeseca prije početka Europskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj, Didier Dinart saznao je kako na Prvenstvu neće moći računati na Ludovica Fabregasa.

Odlični pivot Montpelliera zbog tromboze u lijevoj ruci morat će pauzirati najmanje tri mjeseca nakon čega ga očekuje kontrolni pregled i tada će biti izvjesno kada će se moći vratiti rukometu.

Tako će Fabregas propustiti Europsko prvenstvo u Hrvatskoj pri čemu će Francuska ostati bez jednog od važnih aduta ponajprije u fazi obrane.

Fabregas je bio dio francuske reprezentacije koja je na Svjetskom prvenstvu kojem je bila domaćin igrao zapaženu ulogu. Tijekom prošlog tjedna nastupio je na Zlatnoj ligi u Danskoj, ali nakon povratka u Francusku dijagnosticirano mu je neugodno stanje i mora na dužu pauzu.

Dinart na crti ima i Cedrica Sorhaindoa, Luku Karabatića, Nicolasa Tournata i Benjamina Afgoura od ozbiljnih kandidata za put u Hrvatsku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!