Rukomet

Červar: "Ima dosta materijala za kritiku, moramo biti koncentriraniji"

Branimir Korać • petak, 05.01.2018.
Červar: "Ima dosta materijala za kritiku, moramo biti koncentriraniji"
Foto: FaH

Hrvatska je u pripremnom dvoboju bila bolja od Crne Gore s 25:22, a nakon susreta izbornik Lino Červar istaknuo je zadovoljstvo pobjedom, ali i ustvrdio kako je vidio dosta toga što treba popraviti...

Hrvatska je slavila u lijepoj atmosferi u Splitu, Lino Červar mogao je biti zadovoljan impulsom s tribina te pobjedom, ali nije bježao od stvari koje treba popraviti.

"Nisam zadovoljan desnom stranom obrane jer smo tu primili neke lagane golove. Moramo u obrani biti čvršći i nismo bili dovoljno koncentrirani. Igrali smo 5-1 i 6-0 obranu, bilo je tu i dobrih trenutaka, pogotovo kod tijesnog rezultata. I u napadu je bilo pogrešaka, dosta smo srljali i promašili puno zicera, uglavnom imam dosta materijala za kritiku. Protiv Srbije moramo igrati još bolje, moramo ispraviti ove nedostatke", istaknuo je Červar.

"Obranom se pobjeđuje, a napadom gubi utakmica. Napad je dosta griješio, a obrana imala uspona i padova, a kada obrana nije dobra, ne možete biti niti zadovoljni, Ne smije nam se dogoditi da ne odradimo dobar posao u obrani."

Narednih dana Hrvatska će raditi na posljednjim uštimavanjima uoči Europskog prvenstva i više se posvetiti skautingu.

"Ovih zadnjih dana priprema više ćemo pratiti i proučavati naše protivnike. Dobro ćemo ih izanalizirati, a na kraju sve je u glavi. Ako budemo koncentriraniji, sve će biti bolje."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!