Rukomet

Važna obavijest za navijače: Prometna regulacija i sigurnost gledatelja na EHF EURO 2018 u Splitu

Sportnet • petak, 12.01.2018.
Važna obavijest za navijače: Prometna regulacija i sigurnost gledatelja na EHF EURO 2018 u Splitu
Foto: FaH

Posebna sigurnosna pravila i prometna regulacija vrijedit će u Splitu od 12. do 16. siječnja, tijekom odigravanja utakmica skupine A u sklopu Europskog rukometnog prvenstva...

Na dane odigravanja utakmica, za sve je gledatelje osigurana besplatna autobusna linija od HNK (vrh Marmontove ulice) do Spaladium arene s polascima u 17, 18 i 19 sati i povratkom po završetku posljednje utakmice. Parking za gledatelje osiguran je oko prstena gradskog stadiona „Poljud“, a cestovni će promet biti ograničen od odvojka Puta Supavla prema Spaladium areni te od križanja Puta Supavla i Zrinsko Frankopanske ulice prema Areni.

Gledatelji do svojega mjesta na tribini dolaze prolaskom kroz odgovarajući sektor naznačen na ulaznici.

Tijekom održavanja utakmica vrijedi nulta tolerancija na nasilje i diskriminaciju, a svi gledatelji dužni su proći sigurnosni pregled na ulazu u dvorani, dok im je zabranjen unos bilo kakvih predmeta kojima je moguće nekoga ozlijediti ili ometati tijek utakmice (staklena ambalaža, kišobrani, bilo kakva vrsta oružja i streljiva, pirotehnika, laseri, upaljači, itd.). U dvoranu je zabranjen ulaz i osobama pod utjecajem alkohola ili bilo kakvih opojnih droga, kao i unošenje alkoholnih pića i/ili opojnih droga. Zabranjeno je i unošenje bilo kakvih navijačkih rekvizita kojima je moguće nekoga ozlijediti (dopuštene su zastave i transparenti veličine do 2x1 m bez koplja), kao i unošenje bilo kakvog znakovlja fašističke i rasističke prirode.

Slika 1 od 1.

Slika 2 od 2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!