Vodeni sportovi

Tri zlata braće Sinković za početak sezone

Sportnet • ponedjeljak, 30.04.2018.
Tri zlata braće Sinković za početak sezone

Proteklog vikenda održano je hrvatsko veslačko prvenstvo na kojem su Braća Sinković ostvarila pobjede u tri različite discipline...

Na hrvatskom veslačkom prvenstvu u seniorskoj kategoriji, Martin i Valent na Jarunu su se natjecali u tri kategorije: dvojac bez kormilara, četverac bez kormilara i osmerac te ostvarili pobjede u svim nastupima. U četvercu su osvojili zlato s Lovrom Banovićem i Markom Ukropinom. Malo kasnije medalju istog sjaja osvojili su u osmercu gdje su se našli još i Hrvoje Jurina, Stjepan Matić, Tomislav Šain, Zvonimir Soldo, Lovro Banović i Luka Baričević.

„Vrijeme je bilo odlično i super je veslati s klupskim kolegama. Kod ovog natjecanja najbolje je to što su psihički dosta lagane utrke pa možemo baš skroz uživati u svakoj. Veselimo se 1. Svjetskom kupu i cijeloj sezoni koja nas čeka“, rekao je Valent Sinković.

Obzirom da braća nisu nastupila na prvom ovogodišnjem natjecanju, Croatia Open, zbog lakše ozljede Valenta Sinkovića, ovo je bio njihov test uoči većih natjecanja. Raspored započinje s 1. Svjetskim kupom koji će se održati u Beogradu od 1. do 3. lipnja gdje će imati veću provjeru forme, vidjeti stvarne mogućnosti i snagu te prema tome organizirati daljnje treninge.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!