Nogomet

Nacional na izvanrednoj izbornoj skupštini dobio novo vodstvo kluba

Sportnet • petak, 01.06.2018.
Nacional na izvanrednoj izbornoj skupštini dobio novo vodstvo kluba

MNK Nacional Zagreb na izvanrednoj izbornoj skupštini dobio je novo vodstvo kluba. Ivica Đolo nije više predsjednik Nacionala, a naslijedio ga je Petar Anić. Priopćenje Nacionala prenosimo u cijelosti...

"Skupština MNK Nacionala Zagreb je na izvanrednoj izbornoj skupštini izabrala novo vodstvo kluba!

U predstojećem četverogodišnjem mandatnom razdoblju, skupština je jednoglasno izabrala novog predsjednika uprave gospodina Petra Anića, stuč. spec. oec. koji je do sada dvije godine vršio dužnost izvršnog direktora kluba te je prošao sve uzraste MNK Nacionala Zagreb kao igrač kluba. Za dopredsjednika kluba izabran je gospodin Dario Oreč, a za direktora kluba gospodin Krešimir Martinović!

Ovu odluku potvrdio je i Gradski ured za opću upravu, te je nova uprava službeno preuzela rad kluba s 1. svibnjom. Zahvaljujemo se dosadašnjoj upravi i njenom predsjedniku gospodinu Ivici Đoli, na velikom i nesebičnom doprinosu u razvoju futsala i MNK Nacionala, što je rezultiralo najtrofejnijem razdoblju u povijesti kluba koje će s 14 osvojenih trofeja biti zlatnim slovima upisano u povijest ovoga sporta."

MNK Nacional Zagreb

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometFutsalNacional
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!