Nogomet

Zaigraj besplatno Sportnet Pobjednički niz SP 2018 i osvoji Samsung 4k televizor!

Sportnet • četvrtak, 14.06.2018.
Zaigraj besplatno Sportnet Pobjednički niz SP 2018 i osvoji Samsung 4k televizor!

Nakon uspješnog lansiranja Sportnet Managera by Samsung vrijeme je za drugu najdražu vam igru, od danas kreće Sportnet Pobjednički niz SP 2018! Za dobitnika smo pripremili sjajnu nagradu, a i dodali smo funkciju koju ste dugo tražili...

Vrijeme je za Sportnet Pobjednički niz SP 2018! Nakon uspješnog lansiranja Sportnet Managera by Samsung koji ruši sve rekorde po registracijama i broju kreiranih momčadi, pokrenuli smo i drugu popularnu igru, Sportnet Pobjednički niz SP 2018.

Pobjednički niz zabavna je igra u kojoj potpuno besplatno mogu sudjelovati svi članovi Sportnet Kluba. U čemu je kvaka? Nema kvake, dokažite da ste najbolji, bitan je samo rezultat. Svakodnevno za vas izabiremo aktualne sportske dvoboje, a vi možete birati njihove ishode. Sudionik koji prvi dođe do niza od 20 točno pogođenih ishoda dvoboja osvojit će 55" Samsung UHD 4K Smart TV NU7400 Serija 7 (UE55NU7402UXXH). Ukoliko nitko ne dođe do 20 točno pogođenih ishoda zaredom pobjednik je onaj sudionik koji će zaključno s 15.07.2018. godine imati najduži niz.

Kako stvar funkcionira? Vrlo jednostavno - administratori Sportnet Pobjedničkog niza svakog će dana za vas izabrati najinteresantnije, ali i najneizvjesnije sportske dvoboje među kojima u jednom trenutku imate pravo izabrati samo jedan događaj. Tek kada taj događaj bude od strane administratora označen kao završen bit ćete u prilici izabrati sljedeći dvoboj iz naše ponude. U Nizomjeru možete provjeriti koliki je vaš trenutni niz točno pogođenih ishoda, a ukoliko promašite ishod nekog dvoboja vaš se niz vraća na nulu i krećete ispočetka.

U slučaju da je rezultat dvoboja "neriješen" (niti jedan od ponuđenih ishoda nije dobitan), dvoboj se poništava i nema učinka na trenutni niz, ali se u učinku mjeri kao remi.

Na početku Igre svi igrači startaju s nizom jednakim nuli. Ako pogodite ishod dvoboja, vaš se pobjednički niz povećava za jedan. Ako promašite, vaš pobjednički niz završava i vraćate se na nulu. Stoga, vaš se pobjednički niz mjeri brojem uzastopno točno pogođenih ishoda. Naravno, niste dužni svakog dana birati ishode dvoboja, djelujete po vlastitom nahođenju, ali imajte na umu da konkurencija nikad ne spava! Dvoboji također mogu biti otkazani od strane administratora zbog raznih razloga. U tom slučaju vaš se izbor poništava i ne računa se ni u pobjedničkom nizu niti u ukupnom učinku.

Pobjednik Pobjedničkog niza igrač je koji prvi dođe do niza od 20 točno pogođenih ishoda ili, ako takvoga ne bude, igrač koji je za vrijeme trajanja Igre zabilježio najduži pobjednički niz.

U slučaju da su dva ili više igrača ostvarila jednak najbolji niz, vrijede sljedeća razgraničenja pri izboru pobjednika: 1. Pobjednik je igrač s višim postotnim učinkom izbora ishoda. 2. Pobjednik je igrač s više točno pogođenih ishoda. 3. Slučajan izbor.

Kako ne bi postojala dvojba, pobjednik Igre može biti samo jedan korisnik. Glavna nagrada je 55" Samsung UHD 4K Smart TV NU7400 Serija 7 (UE55NU7402UXXH).

Često postavljana pitanja

Mogu li istovremeno izabrati više ishoda?
Ne. Igra je osmišljena tako da se u jednom trenutku može izabrati samo jedan ishod. Imajte na umu da svoj izbor može otkazati ili promijeniti sve do vremena početka dvoboja navedenog na stranicama Igre.

Mogu li u jednom danu izabrati više ishoda?
Dakako. Nema dnevnog limita, ali sljedeći ishod možete izabrati tek po završetku prvog odabranog dvoboja, odnosno kada administrator Igre prvi dvoboj označi završenim.

Ako je ishod 'neriješen', odnosno niti jedan od ponuđenih ishoda nije točan, vraća li se moj niz na nulu?
Ne. U slučaju takvog ishoda vaš niz ostaje nepromijenjen, ali vam se u mjerenju učinka dodaje jedan remi.

Koliko će dnevno biti dvoboja u ponudi?
Ovisi o sportskim sadržajima toga dana. No, administrator će pokušati davati minimalno desetak dvoboja dnevno.

Hoće li tijekom dana biti dodavani novi dvoboji?
Da. Iako će administrator do 11:00 svakog dana pokušati kompletirati ponudu za taj dan, moguće je da se tijekom dana naknadno dodaju dvoboji.

Može li dvoboj biti povučen iz ponude nakon što sam ga izabrao/izabrala?
Da. Dvoboji mogu biti povučeni iz ponude. Postoje različiti razlozi koji mogu dovesti do poništenja određenog dvoboja. Konačnu odluku donosi administrator Igre. U tom slučaju, vaš niz ostaje nepromijenjen, kao i vaš učinak.

Što ste tražili, to ste i dobili - počevši od ove sezone Sportnet Pobjedničkog niza moguće je odustati od para čak i ako je zaključan (a prije nego je završen i otključan od strane administratora). Kada koristiti ovu opciju? Kada ste sigurni da će ishod tog dvoboja za vas biti gubitan, a ne želite čekati kraj - oprez, odustajete na vlastitu odgovornost, vaš će se niz vratiti na nulu!

Izvadite statistike, provjerite informacije, pripremite se jer Sportnet Pobjednički niz SP 2018 je službeno počeo!

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!