Sportnet

Počela je nova sezona 1. HNL, počinje i novi Sportnet Manager!

Sportnet • srijeda, 01.08.2018.
Počela je nova sezona 1. HNL, počinje i novi Sportnet Manager!

Svjetsko prvenstvo odavno je završilo, a nakon kratke pauze ponovno pokrećemo Sportnet Manager, igru u kojoj će ovoga puta moći uživati svi poklonici 1. HNL. Požurite, vremena za prijavu nije puno ostalo...

Za one koji još ne znaju, Sportnet Manager HNL jesen 2018 fantasy je igra u kojoj uz dozvoljeni budžet od 10 milijuna eura slažete momčad sastavljenu od igrača koji će nastupati u sljedećoj sezoni HT Prve lige. Birate igrače za formaciju 4-4-2 te četiri zamjene, po jednu za svaku poziciju. Dakle u 15 izabranih igrača morate imati dvojicu vratara, pet braniča, pet veznjaka i trojicu napadača.

Osim što smo se pobrinuli da ne možete lako sastaviti momčad prepunu najboljih igrača koji trče po hrvatskim terenima (poprilično su skupi), postavili smo i ograničenje na maksimalno dva igrača iz istog kluba.

Možete kreirati više od jedne momčadi, a možete se poslužiti i našim alatom za nasumično sastavljanje ekipe, ako više ne znate u kojem smjeru ići. Sve vaše momčadi natjecat će se u glavnoj Sportnet ligi, a ukupni pobjednik dobit će nagradu koju ćemo objaviti naknadno.

Igrači se boduju u skladu s odlukama Sportnetovih novinara, a jedinom mjerodavnom statistikom bit će smatrana ona objavljena u izvještajima utakmica na Sportnetu te će se na temelju nje dodjeljivati bodovi igračima. Kompletan sustav bodovanja možete pronaći u pravilima i uvjetima Sportnet Manager HNL jesen 2018.

S obzirom na to da se momčadi za prvo kolo mogu postavljati do minutu prije početka prve utakmice drugog kola (petak, 18:29h), jasno je da nemate previše vremena.

Sportnet Manager HNL jesen 2018 trajat će za vrijeme jesenskog dijela Hrvatski Telekom Prve lige. Sastojat će se od ukupno 17 kola - završava zaključno s 18. kolom HT Prve lige. Bude li sve odigrano prema rasporedu, konačni poredak bit će objavljen unutar 24 sata nakon završetka zadnjeg kola koje se igra 15. i 16. prosinca 2018. godine.

Za razliku od Svjetskog prvenstva imamo i još poneku novost. Naime, uveli smo mogućnost sastavljanja privatnih liga na Sportnet Manager HNL jesen 2018 u kojoj možete kreirati vlastita pravila. Ako vam je budžet za slaganje momčadi prenizak ili ako želite uzeti više igrača iz jednog kluba (ili ne koristiti uopće igrače najboljih ekipa lige), na pravom ste mjestu.

Što još čekate, registrirajte se ako već niste član Sportnet kluba i zaigrajte Sportnet Manager HNL jesen 2018

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!