Nogomet

Predsjednik Nice: "Balotelli je odbio ponudu iz Kine kakvu bi malo tko odbio"

Branimir Korać • četvrtak, 23.08.2018.
Predsjednik Nice: "Balotelli je odbio ponudu iz Kine kakvu bi malo tko odbio"
Foto: EPA

Mario Balotelli ostao je u Nici unatoč velikim ponudama koje su slali brojni klubovi. Jednu od njih imao je i iz Kine, a htio ga je i Marseille...

Predsjednik Nice Jean-Pierre Riviere objasnio je cijelu situaciju oko Marija Balotellija i njegovog ostanka u klubu.

"Mario mi je uvijek govorio - ako Nice ostane u vrhu, želim biti u klubu još jako dugo. Nakon prve sezone potpisali smo novi dvogodišnji ugovor, a u ugovoru je stajala stavka o nastavku suradnje ako izborimo Europu i tako bi mogli Mariju plaćati ugovor. Međutim nismo uspjeli i u ugovoru je zapisano kako tada slijedi značajno smanjenje plaće. Odmah krajem sezone objasnili smo mu kako mu nećemo moći više plaćati tako visok ugovor i da mu dopuštamo odlazak prema već dogovorenim uvjetima. Potpuno je normalno da je saslušao ponude nakon toga i odbio je jednu ogromnu ponudu iz Kine koju bi malo tko odbio."

Balotelli je na kraju ostao u Nici iako ponuda koju su mu iz kluba poslali nije bila niti blizu bogata kao one koje je također dobivao.

"Kinesku ponudu odbio je jer želi igrati u Europi i jakoj ligi i jer ga zanima sportski aspekt. Upravo iz tog razloga razmišljao je o Marseilleu koji mu je to mogao pružiti stoga smo mu dali dozvolu da posjeti klub i razgovara s tim ljudima. No u nogometu morate iskoristiti i najmanju priliku ako se pruži, stoga smo pokušali. U ponedjeljak smo mu poslali ponudu i 24 sata da dobro razmisli, ali već dva-tri sata kasnije telefon je zazvonio i Mario nam je rekao da ostaje u Nici. Financijsku stranu stavio je sa strane, cijenio je naš trud i pustio da ga vodi srce. Odlučio je ostati iako nećemo igrati Europi i iako mu nismo mogli ponuditi onoliko koliko su mu nudili drugi klubovi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!