Vodeni sportovi

Sandro Sukno vratio se u Jug CO!

Sportnet • petak, 31.08.2018.
Sandro Sukno vratio se u Jug CO!
Foto: EPA

Sandro Sukno, najbolji igrač svijeta i kapetan Hrvatske vaterpolske reprezentacije, vratio se u VK Jug Croatia osiguranje na sljedeće tri godine...

Nakon 7 godina izbivanja iz Gruža kapica s brojem 9 ponovno je rezervirana za onoga kome i pripada. Sandro Sukno gruški je bazen napustio 2011. godine kada je potpisao za Pro Recco. Nakon sezone u Italiji vratio se u Hrvatsku, tj. u Primorje EB. Poslije avanture u Rijeci, ponovo 2015. odlazi u Genovu.

Za talijanskog velikana je igrao sve do ove sezone, kada je zbog zdravstvenih problema morao prekinuti svoju karijeru. Nakon teškog perioda kako u svom životu, tako i u svojoj karijeri, Sandro se ponovo vratio u bazen.

"Brzo smo se dogovorili i mislim da bi ubrzo trebao početi s trenirati s prvom ekipom. Vidit ćemo kroz sljedećih nekoliko mjeseci kako će se sve razviti. Nadam se da će sve biti dobro jer je ipak velika pauza iza mene. Treba ići polako i biti ustrajan. Nadam se da će ova priča biti pozitivna te da ću moći igrati", izjavio je zadovoljan Sandro Sukno.

"Iznimno sam sretan Sandrovim povratkom u svoj klub i u svoj Grad. Ne smijemo žuriti, moramo dozirati treninge tako da nemamo neki vremenski okvir za njegov povratak službenim utakmicama. Kad krene s treninzima, ocjenjivat ćemo njegovo stanje i odlučiti kada je pravo vrijeme za povratak", poručio je trener Vjekoslav Kobešćak nakon potpisivanja.

VK Jug

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!