Nogomet

De Laurentiis prijeti: "Ligu prvaka igrat ćemo u Bariju i pod cijenu unajmljivanja 1000 autobusa"

Branimir Korać • utorak, 11.09.2018.
De Laurentiis prijeti: "Ligu prvaka igrat ćemo u Bariju i pod cijenu unajmljivanja 1000 autobusa"
Foto: EPA

Slično kao što Dinamo ima problema s Maksimirom, Napoli ima sa San Paolom. Stadion je u dosta lošem stanju i Ligu prvaka Napoli možda niti neće igrati na njemu...

Navijači Napolija i dalje žive u neizvjesnosti jer se i dalje ne zna sa sigurnošću gdje će klub iz Napulja biti domaćin u Ligi prvaka. San Paolo je prijavljen i ima privremenu posebno dozvolu Uefe, a kao pričuvni stadion prijavljen je Renzo Barbera u Palermu.

Klub nije prodao još uvijek nijednu sezonsku ulaznicu jer nisu postavljene nove sjedalice kako bi se zadovoljila Uefina regulativa, a problem je, kao i uvijek, u tom tko će platiti radove.

Aurelio De Laurentiis izgubio je strpljenje i kreće u osobnu investiciju te će klub sam izgraditi stadion ako grad ne želi pomoći.

"San Paolo je za mene noćna mora i skida nam dosta ugleda na međunarodnoj razini. Dosta je toga, ne želim više biti dio ikakvih kontroverzi, izgradit ću svoj stadion, ovako više ne možemo."

De Laurentiis je već razgovarao s nadležnima u Uefi kako bi Napoli ipak Ligu prvaka igrao u Bariju koji je udaljen od Napulja tri sata.

"Igrat ćemo i pod cijenu unajmljivanja 1000 autobusa plaćenih iz mog džepa kako bi Napolitanci mogli doći na stadion u Bariju."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!