Nogomet

Završena obnova u Kranjčevićevoj, teren predan na upotrebu

hns-cff.hr • petak, 21.09.2018.
Završena obnova u Kranjčevićevoj, teren predan na upotrebu
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Primopredajom u zagrebačkoj Kranjčevićevoj ulici uspješno je okončan HNS-ov ovoljetni projekt obnove prvoligaških igrališta...

Nakon Zaprešića, Pule, Koprivnice te zagrebačkog Maksimira, u petak je na upotrebu predan i obnovljeni teren u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu, na kojemu će svoje prvoligaške utakmice igrati Lokomotiva i Rudeš.

Hrvatski nogometni savez u suradnji s UEFA-om pokrenuo je krajem prošle prvenstvene sezone projekt obnove i uređenja travnjaka, pri čemu su postavljene hibridne podloge - kombinacija prirodne i umjetne trave.

U Kranjčevićevoj su pritom postavljene i nove sjedalice te su obnovljene sanitarije, a primopredaji je prisustvovao i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Hrvatski nogometni savez predstavljali su član IO-a Nenad Horvatić, tajnik Vladimir Iveta, i direktor natjecanja i infrastrukture Marijan Kustić.

"Hvala Gradu Zagrebu na odličnoj suradnji, kao i predsjedniku Šukeru i Izvršnom odboru HNS-a na potpori ovom najvećem projektu Saveza od samostalnosti. Tereni su prelijepi, uistinu nam je to trebalo i vrlo smo zadovoljni. Napravili smo veliki projekt i nadam se da ćemo i budućnosti nastaviti s ulaganjima u infrastrukturu", kazao je Kustić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!