Nogomet

Jurić: "Nisam očekivao da ću se vratiti, ovo je prekrasno i teško iskušenje"

Mihaela Bradovski • srijeda, 10.10.2018.
Jurić: "Nisam očekivao da ću se vratiti, ovo je prekrasno i teško iskušenje"
Foto: EPA

Ivan Jurić treći put u karijeri preuzima momčad Genoe. Nakon što je raskinuta suradnja s Davideom Ballardinijem, čelnici kluba vratili su Jurića na klupu...

Nakon što je drugi put napustio klupu Genoe, bilo je malo onih koji su vjerovali u povratak Ivana Jurića "na mjesto nesreće". Barem tako skori povratak. Međutim ipak je prihvatio ponudu i treći put zasjeo na klupu u samo dvije godine.

"Iskreno niti ja nisam vjerovao da ću se vratiti. Ovo je veliko iskušenje za mene, teško, ali i prekrasno. Sve se dogodilo vrlo brzo. Predsjednik nije postavio nikakve posebne zahtjeve, ali znam da se od mene traži da podignem igrače i da zaigramo što je moguće bolji nogomet."

Juriću slijedi upoznavanje s igračima i prenošenje svojih zamisli na njih.

"Još nisam razgovarao s momčadi. Pred nama je težak raspored, a koncentriran sam isključivo na to kako odigrati što bolje i skupiti što je više moguće bodova. Igrat ćemo s dvojicom napadača."

Jurić dodaje kako je i sam svjestan da u prošloj epizodi u Genoi nije oduševio.

"Nisam dobro odradio posao u to vrijeme kada sam smijenjen. U nekim utakmicama bili smo blizu dobrog rezultata, ali nismo osvajali bodove. Moram priznati da unatoč svoj mojoj želji, nisam napravio dobar posao."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!