Nogomet

Pep Segura: "Vidalove poruke najviše su štete nanijele upravo njemu"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 11.10.2018.
Pep Segura: "Vidalove poruke najviše su štete nanijele upravo njemu"
Foto: EPA

Barcelonin generalni menadžer Pep Segura istaknuo je kako poruke koje je odašiljao Arturo Vidal preko društvenih mreža najviše štete upravo njemu...

Arturo Vidal definitivno nije zadovoljan statusom u Barceloni, ne igra koliko je mislio da će igrati i samo dva puta krenuo je od prve minute te nije upisao niti jednu utakmicu s punom minutažom. Posljednje poruke putem društvenih mreža pokazale su nezadovoljstvo, a u Barceloni smatraju kako je i sam svjestan da mu to ne pomaže.

"Poruke Artura Vidala mogu se gledati dvosmisleno. Možete ih gledati pozitivno jer pokazuju da je igrač koji se želi brzo uklopiti i pomoći momčadi. Frustriran je jer ne igra više minuta. S negativne strane mora biti svjestan da je dio sjajne momčadi sa sjajnim igračima. Mora pokazati respekt prema suigračima, svlačionici, treneru i klubu. Znamo da je svjestan kako su te poruke napravile najviše štete njemu i da će se iskupiti za njih", kaže Pep Segura i dodaje:

"Razgovaramo sa svim igračima i takve stvari se rješavaju na dnevnoj bazi."

Vidal s druge strane tvrdi kako te poruke ipak nisu imale nikakve veze s Barcelonom.

"Mislim da su ljudi krivo shvatili poruke, nemaju veze sa sportom i zato sam ih i obrisao jer ne želim nagađanja. Nemaju nikakve veze s Barcelonom ili nekim posebno, kada imam nekome nešto za reći, kažem mu to u lice."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!