Vodeni sportovi

Mladostašice ekipne viceprvakinje Hrvatske, juniori viceprvaci

Sportnet • ponedjeljak, 19.11.2018.
Mladostašice ekipne viceprvakinje Hrvatske, juniori viceprvaci

Proteklog vikenda u Rijeci, na bazenu na Kantridi, održano je ekipno Prvenstvo Hrvatske u plivanju perajama i brzinskom ronjenju...

RSK "Mladost" Medulin nastupio je u sastavu: Ema Ivetić, Martina Pekica, Natali Žgomba, Lara Miota, Marta Gortan, Barbara Matika, Lana Rački, Marco Cafolla, Mihael Botić, Toni Pekica, Valeria Kirac, Valentina Cafolla, Bojan Ivanović, Matija Jurman Kovačić, Mark Miota, Mateo Biletić, Lean Osmanović, Luka Bohač i Robert Čupev.

Ekipno prvenstvo bodovalo se u disciplinama 50, 200, 400 i 800 plivanje perajama, 50 apnea, 100 brzinsko ronjenje, 50, 100, 200 bifins te štafetama 4x100 plivanje perajama i 4x50 bifins.

Ženska ekipa Mladosti osvojila je naslov viceprvakinja Hrvatske, dok je u ukupnom poretku žena i muškaraca treća. U ukupnom poretku među juniorima Mladostaši su postigli odličan uspjeh za klub te zauzeli drugo mjesto, dok su u ukupnom poretku juniora i juniorki bili također drugi.

Na natjecanju su srušili i dva mlađe juniorska rekorda u štafetama, u disciplini 4x50 bifins u sastavu Mateo Biletić, Matija Jurman Kovačić, Bojan Ivanković i Mark Miota te u disciplini 4x100 plivanje perajama u sastavu: Marco Cafolla, Luka Bohač, Mateo Biletić i Lean Osmanović.

Sljedeće natjecanje već sljedećeg vikenda je 3. Utrka Kupa Hrvatske u plivanju perajama i brzinskom ronjenju koja se održava u Sisku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

Vodeni sportoviOstalo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!