Ostali sportovi

Gala gimnastički Božić u Splitu s hrvatskom gimnastikom kremom

Sportnet, Branimir Korać • petak, 30.11.2018.
Gala gimnastički Božić u Splitu s hrvatskom gimnastikom kremom

Gala gimnastički Božić u Splitu održat će se u nedjelju, 16. prosinca 2018. s početkom u 18.30 h u maloj dvorani u Š.C. Gripe...

Ovim događajem Gimnastički klub „Marjan“ obilježava 20 uspješnih godina djelovanja u sportskoj gimnastici pričajući priču o gimnastici kao sportu kojim se mogu baviti svi, od najmanjih i najmlađih, potrebitih do vrhunskih sportaša.

Marjan će tom prilikom imati svoje goste, prijatelje, štićenike centra Juraj Bonači koji će također sudjelovati u gimnastičkoj reviji kao mali gimnastičari i vrhunske gimnastičare Matiju Barona na konju s hvataljkama i jednog od najboljih prečaša svijeta, Tina Srbića.

Uz njih će nastupiti preko 200 djece članova kluba, olimpijka Ana Đerek, i dvostruka olimpijka Tina Erceg koja će prvi put nakon olimpijskih igara 2012. izvesti vježbu na parteru, Marjanu za rođendan.

Kako je Božić vrijeme darivanja to su Gala gymu dali i humanitarnu notu, odnosno potaknuli su Lions klubove Splita, Solina i Trogira da otvore humanitarni račun putem kojega će se prikupljati sredstva za kupnju fizioterapeutskog kreveta za štićenike centra Juraj Bonači.

Stoga je „Gala gimnastički Božić u Splitu“ promotor humanitarne akcije a sredstva se mogu uplaćivati na ž.r. HR 39 24840081135047572 – donacija za „Juraj Bonači“

Bit će to pravi gimnastički spektakl, gimnastička božićna priča, ispričana srcem kroz sport, druženje i dobra djela, a okupljena povodom 20 uspješnih gimnastičkih godina Gimnastičkog kluba Marjan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!