Rukomet

Červar prijeti, PPD Zagreb oglasit će se na izvanrednoj konferenciji za novinare

Branimir Korać • srijeda, 05.12.2018.
Červar prijeti, PPD Zagreb oglasit će se na izvanrednoj konferenciji za novinare
Foto: FaH

Lino Červar napušta klupu PPD Zagreba i to na ne baš najljepši način. Klub je sazvao izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj će biti govora o Červarovom odlasku...

Nimalo dobre vijesti za klub, ali lako moguće i za reprezentaciju. Lino Červar je u ratu s čelnicima PPD Zagreba i nakon susreta protiv Nexea otvoreno je poručio:

"Hoću da se klub izjasni o okolnostima koje su odlučile o tome da napuštam RK Zagreb. Hoću taj odgovor javno. Neki govore da je to zato što mi se podmeće već deset godina na svim razinama, da me se nekako minimizira. To je dužnost kluba da objavi priopćenjem, prema tome, tražim objašnjenje, odnosno očitovanje."

Červar je osim toga poručio kako je ljudima iz kluba bolje da kažu cijelu istinu jer će u protivnom on propričati, a to neće biti dobro i mnogima neće biti ugodno.

Što Červar traži od kluba da otkrije, ostaje za vidjeti, konferencija za novinare na rasporedu je danas u 13 sati, trebao je biti predstavljen novi trener Davor Rokavec, ali njemu je poručeno da ne treba dolaziti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!