Rukomet

Nakon reakcije iz Nexea, oglasio se i Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping

Branimir Korać • petak, 07.12.2018.
Nakon reakcije iz Nexea, oglasio se i Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping

Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping objavio je početkom tjedna kako je pozitivan na testiranju bio Borna Manci Mičević nakon čega su reagirali iz Nexea, a zatim i iz HZTA...

Nakon objave Hrvatskog zavoda za toksikologiju i antidoping o pozitivnom testu Borne Mancija Mičevića kao člana Nexea, iz našiškog kluba su reagirali i poručili da im je na taj način nanesena šteta.

U priopćenju stoji:

"Borna Manci Mičević nalazi se na posudbi u Rukometnom klubu Spačva od ljeta 2018. godine, a testiranje igrača Borne Mancija Mičevića obavljeno je 22. rujna 018. godine na rukometnoj utakmici RK Spačva - RK Umag u Umagu. Dakle iz navedenog je jasno kako se predmetni događaj ne može dovoditi u vezu s Rukometnim klubom Nexe te se objavom ove netočne informacije nanosi šteta ugledu RK Nexe."

Reagirao je i Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping koji se također oglasio priopćenjem:

"Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping (HZTA) 4. prosinca 2018. godine izdao je priopćenje za javnost povodom pokretanja stegovnog postupka protiv rukometaša Borne Mancija Mičevića. Tom prilikom smo napisali da se radi o igraču RK Nexe. Ovim putem dopunjavamo prije izdano priopćenje. Rukometaš Borna Manci Mičević igrač je RK Nexe na posudbi u RK Spačva."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!