Ostali sportovi

Srbić, Baron, Đerek i Erceg uveličat će Marjanovu proslavu

Sportnet, Branimir Korać • četvrtak, 13.12.2018.
Srbić, Baron, Đerek i Erceg uveličat će Marjanovu proslavu
Foto: FaH

Gimnastički klub Marjan za 20. godišnjicu djelovanja pripremio je bogat program, a u njemu će sudjelovati i brojni veliki hrvatski gimnastičari predvođeni Tinom Srbićem...

Ovim događajem Gimnastički klub Marjan obilježava 20 uspješnih godina djelovanja u sportskoj gimnastici pričajući priču o gimnastici kao sportu kojim se mogu baviti svi, od najmanjih i najmlađih, potrebitih do vrhunskih sportaša.

Marjan će tom prilikom imati svoje goste, prijatelje, štićenike centra Juraj Bonači koji će također sudjelovati u gimnastičkoj reviji kao mali gimnastičari i vrhunske gimnastičare Matiju Barona na konju s hvataljkama i jednog od najboljih prečaša svijeta, Tina Srbića.

Uz njih će nastupiti preko 200 djece članova kluba, olimpijka Ana Đerek, i dvostruka olimpijka Tina Erceg koja će prvi put nakon Olimpijskih igara 2012. izvesti vježbu na parteru, Marjanu za rođendan.

Kako je Božić vrijeme darivanja u Marjanu su ovom događaju dali i humanitarnu notu, odnosno potaknuli su Lions klubove Splita, Solina i Trogira da otvore humanitarni račun putem kojega će se prikupljati sredstva za kupnju fizioterapeutskog kreveta za štićenike centra Juraj Bonači.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!