Zimski sportovi

Ulaznice za Audi FIS Svjetski skijaški kup 2019. na Sljemenu od danas u prodaji

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 17.12.2018.
Ulaznice za Audi FIS Svjetski skijaški kup 2019. na Sljemenu od danas u prodaji

Ulaznice za skijaški spektakl Audi FIS Svjetski kup „Snow Queen Trophy“ 2019. na Sljemenu od danas su u prodaji. Ulaznice se mogu kupiti putem on line sustava Ulaznice.hr.

Natjecanje najboljih svjetskih slalomašica održat će se u subotu, 5. siječnja 2019., s početkom prve vožnje u 13, a druge u 16 sati. Slalom za muškarce na rasporedu je u nedjelju, 6. siječnja s početkom prve vožnje u 12.15, a druge u 15.30 sati.

Ulaznice za žensku utrku dostupne su po cijeni od 30 kuna za odrasle, dok cijena ulaznice za djecu od 7 do 15 godina (rođenu od 1.1.2004. do 31.12.2011.) iznosi 15 kuna. Cijene ulaznica za mušku utrku iznose 50 kuna za odrasle i 25 kuna za djecu. Cijena paketa ulaznica za obje utrke za odrasle iznosi svega 60 kuna, a za djecu 30 kuna. Za djecu do sedam godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan oba dana.

Kupnjom ulaznica uz atraktivne utrke ženskog i muškog slaloma uz nastup najboljih svjetskih slalomašica i slalomaša na Sljemenu, gledateljima je u cijeni svih vrsta ulaznica uključen prijevoz, nastup DJ-a, te ponovno besplatna hrana i piće po čemu je Sljeme jedinstveno u svijetu. U ulaznice je uključen i prijevoz autobusima na Sljeme s Mihaljevca ili iz Stubičkih Toplica.

HŽ Putnički prijevoz svim putnicima posjetiteljima natjecanja, ljubiteljima skijanja i navijačima odobrava 40% popusta na povratna putovanja u 1. i 2. razredu redovnih vlakova u unutarnjem prijevozu.

Popust se može koristiti od 4. do 7. siječnja 2019. sa svih kolodvora do zagrebačkog Glavnog kolodvora, odnosno Stubičkih Toplica i natrag na udaljenostima većim od 25 km.

Popust se ostvaruje na temelju ulaznice za utrku koju treba sačuvati, a putnici koji će ulaznice podići na info punktovima u Zagrebu ili na Sljemenu, prilikom kupnje karte trebaju izjaviti da putuju na utrku, sačuvati ulaznicu i pokazati je u povratku prilikom pregleda karata u vlaku.

Popustom se u navedene dane mogu koristiti i slovenski državljani za povratna putovanja iz kolodvora Slovenskih željeznica do zagrebačkog Glavnog kolodvora, odnosno Stubičkih Toplica.

Popis prodajnih mjesta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!