Zimski sportovi

Rodeš: "Ovo je jako velika stvar, još ćete nas gledati barem deset godina"

Branimir Korać • nedjelja, 06.01.2019.
Rodeš: "Ovo je jako velika stvar, još ćete nas gledati barem deset godina"
Foto: FaH

Sjajna nedjelja za Hrvate na Sljemenu, odradili su odličnu utrku, trojica osvojili bodove, dvojica završili u Top 15 i sva trojica ostvarili ili izjednačili najbolji plasman u karijeri u Svjetskom kupu...

Istok Rodeš bio je najbolji Hrvat u slalomskoj utrci na Sljemenu, odradio je sjajan posao i na kraju završio na sedmom mjestu čime je izjednačio najbolji rezultat u karijeri.

"Teško je uopće zamisliti i pojmiti koliko smo veliku stvar napravili. Praktički cijela reprezentacija nam je među 30. Drago mi je da sam na ovoj stazi ponovio nastup iz Madonne di Campiglio. Možemo biti ponosni jer možemo jako puno. Još barem deset godina ćete nas gledati na stazama", istaknuo je Rodeš.

"Matej Vidović prvi put u karijeri završio je među 15 najboljih, ali nije bio oduševljen i smatra kako je bilo prostora za napredak.

"Analizirat ćemo sigurno gdje smo izgubili vrijeme u prvoj vožnji, ali rezultat je na kraju odličan. Druga vožnja je uspjeh sam po sebi, a ovo još više."

Elias Kolega probio je led i prvi put u karijeri ušao je u drugu vožnju.

"Moglo je na kraju i bolje, ali i lošije. Dao sam sve od sebe, pritisnuo gas i na kraju ostvario najbolji rezultat u karijeri."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!