Rukomet

Hrvatski rukometni savez odredio visine premija za nastup na Svjetskom prvenstvu

Sportnet, Branimir Korać • petak, 11.01.2019.
Hrvatski rukometni savez odredio visine premija za nastup na Svjetskom prvenstvu
Foto: FaH

Hrvatski rukometaši na čelu s izbornikom Linom Červarom bit će bogato honorirani ako uspiju doći do odličja na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj...

Hrvatski rukometni savez odlučio je bogato nagraditi rezultatske uspjehe svojih reprezentativaca i stručnog stožera na čelu s izbornikom Linom Červarom za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj.

"Odlučili smo da uoči ovako velike rukometne priredbe koja je iznimno važna HRS-u, dodatno stimuliramo naše reprezentativce odlukom o visini nagrada za osvajanje odličja, a i ostalih plasmana na Svjetskom prvenstvu. Iako po financijama zaostajemo za velikim rukometnim silama, iznosi za nagrade u rangu su najvećih saveza. Tako će premija za prvo mjesto biti 450.000 eura u bruto iznosu, srebro ćemo nagraditi s 300.000 eura, te broncu s 200.000 eura. Četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu donijet će nagradu od 100.000 eura, a plasmani na peto, šesto ili sedmo mjesto vrijede 50.000 eura”, rekao je odluku čelništva HRS-a", predsjednik Tomislav Grahovac.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!