Rukomet

Olafur Andres Gudmundsson: "Hrvatska je pokazala da je sposobna vratiti se, ako treba i više puta"

Mihaela Bradovski • petak, 11.01.2019.
Olafur Andres Gudmundsson: "Hrvatska je pokazala da je sposobna vratiti se, ako treba i više puta"
Foto: EPA

Nakon poraza od Hrvatske, Islanđani su žalili zbog svojih pogrešaka, ali su istovremeno i isticali kako to nimalo ne umanjuje odličnu hrvatsku igru u završnici susreta...

Olafur Andres Gudmundsson nije briljirao protiv Hrvatske, a smatra kako su Island skupo koštala krizna razdoblja na kraju prvog i drugog dijela.

"Nažalost po nas dva krizna perioda pokazala su se preskupa dok je Hrvatska pokazala da je sposobna vratiti se, ako treba i više puta. Dugo vremena naša je igra bila u uzlaznoj putanji, imali smo kvalitetne odgovore na protivničku obranu. Nedostajalo je malo za bolji rezultat."

Nema previše vremena za plakanje, slijedi analiza, a Gudmundsson dodaje kako loša završnica Islanda ne umanjuje hrvatsku dobru igru.

"Još večeras ćemo pregledati snimku ovog susreta i nadamo se nešto naučiti iz ovog poraza. Naše pogreške ne umanjuju hrvatsku igru u završnici i to je nešto iz čega možemo puno naučiti."

Španjolska je sljedeći protivnik, Islanđanima tu neće biti ništa lakše nego protiv Hrvatske, ali ako eliminiraju crne rupe u igri, neće Španjolcima biti jednostavno.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!