Rukomet

Nikola Karabatić ipak se priključuje francuskoj reprezentaciji u Berlinu!

Mihaela Bradovski • subota, 12.01.2019.
Nikola Karabatić ipak se priključuje francuskoj reprezentaciji u Berlinu!
Foto: FaH

Didier Dinart možda će dobiti veliko pojačanje u nastavku Svjetskog prvenstva! Potvrđeno je kako će se reprezentaciji Francuske već od ovog vikenda priključiti i Nikola Karabatić...

Puno različitih informacija bilo je oko Nikole Karabatić proteklih tjedana. Čak iz francuskog tabora dolazile su kontradiktorne informacije, od onih da nema nikakve šanse da nastupi pa do onih kako će ga se čekati i da je moguć povratak u drugom krugu.

Didier Dinart jasno je poručio da se Karabatić reprezentaciji može priključiti samo ako se s tim slože baš sve strane, a to uključuje i njegov klub PSG. Nakon dvoboja protiv Brazila potvrđeno je kako će se već u subotu stariji Karabatić pojaviti u Berlinu te pratiti utakmicu protiv Srbije, a onda se od nedjelje priključiti treninzima.

Nema sumnje da postoji šansa za nastup jer teško bi Parižani pristali na njegovo priključenje treninzima da još uvijek postoji šansa da se eventualnim povratkom može ugroziti njegov siguran povratak na terene.

"Nikola je počeo s treninzima s dijelom momčadi PSG-a, razgovarao sam s čelnicima kluba i stvoreni su uvjeti da nam se pridruži. On nam je izuzetno bitan igrač, ali moramo provjeriti njegovo stanje kroz treninge i vidjeti je li u mogućnosti priključiti se ostatku momčadi" istaknuo je Dinart.

U susretu s Brazilom osjetilo se Karabatićevo neigranje, nije bilo organiziranosti u napadu, vladala je mala anarhija, a brzi Brazilci lakoćom su ih zaustavljali. Ako Karabatić može doći u optimalno stanje za nastup, Francuska će dobiti ogromno pojačanje.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!