Rukomet

Karabatić: "Ne dolazim tu kao spasitelj, ali nadam se da ću pomoći momčadi na terenu"

Branimir Korać • subota, 12.01.2019.
Karabatić: "Ne dolazim tu kao spasitelj, ali nadam se da ću pomoći momčadi na terenu"
Foto: FaH

Nikola Karabatić vraća se u francusku reprezentaciju i nada se kako će moći pomoći suigračima na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj i Danskoj...

Vijest dana sa Svjetskog prvenstva u Njemačkoj i Danskoj je povratak Nikole Karabatića u francusku reprezentaciju, zasad kao kandidata za nastup već na Prvenstvu, a hoće li moći, pokazat će treninzi od nedjelje. Nema nikakve dvojbe da će se naći na parketu ako bude u mogućnosti podići igru Francuske što ne bi trebalo biti problem ako se za referencu uzima sinoćnji nastup protiv Brazila.

Karabatić tvrdi kako nema nekog rizika od obnavljanja ozljede. "Krajem prosinca bio sam na razgovoru s kirurgom koji me operirao kako bi procijenili rizik, a on mi je potvrdio kako nema rizika već da sve ovisi o mom osjećaju", rekao je Karabatić.

Reprezentativcima je sinoć nakon utakmice protiv Brazila priopćeno da će se Nikola priključiti momčadi.

"Već sam vidio kako se piše da Nikola dolazi kao spasitelj, ali ja ne spašavam ništa. Ovdje sam kako bih trenirao s momčadi i doveo se što prije u dobro stanje ako me momčad zatreba. U protivnom ostat ću u ulozi 18. igrača. Nadam se ipak da ću tijekom Prvenstva pomoći momčadi na terenu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Branimir K.12.01.2019. u 20:26
    Svi sa sireg popisa mogu biti pozvani, a on je na sirem.
    Branimir K.
  • narada10812.01.2019. u 19:12
    da li je to uopce dozvoljeno prema pravilima IHF-a?
    narada108