Fanatik

FANATIK: Ivica dobio nagradu pa uzeo gitaru i zabavio publiku u Wengenu

Petar Jenjić • nedjelja, 20.01.2019.
FANATIK: Ivica dobio nagradu pa uzeo gitaru i zabavio publiku u Wengenu

Ivica Kostelić šest je puta pobijedio u Wengenu, a 13. puta bio na postolju. Na tom je skijalištu odvozio svoju prvu i zadnju utrku, a sinoć je dobio nagradu za najuspješnijeg skijaša ove kultne utrke. Došao je po nagradu, a zatim uzeo gitaru i s publikom otpjevao tradicionalnu švicarsku pjesmu Vogel-Lisi...

"Jučer mi je iskazano priznanje kao najuspješnijem skijašu Svjetskog kupa u Wengenu u povijesti. Ne mogu opisati koliko sreće i veselja mi je donijelo ovo malo, ali mitsko skijaško mjesto u Berner Oberlandu: planine, staze i ljudi. Ovdje sam se prvi puta utrkivao 2000. godine, a 2017. sam baš tu odskijao svoju posljednju utrku u Svjetskom kupu. Tijekom tog vremena, Wengenske strmine donijele su mi 6 pobjeda i 13 postolja. Publika i ja smo zajedno otpjevali "Vogellisi", kao nekada! ...toliko emocija!", napisao je na svom Facebook profilu.

Vogellisi

Jučer mi je iskazano priznanje kao najuspješnijem skijašu Svjetskog kupa u Wengenu u povijesti. Ne mogu opisati koliko sreće i veselja mi je donijelo ovo malo, ali mitsko skijaško mjesto u Berner Oberlandu: planine, staze i ljudi. Ovdje sam se prvi puta utrkivao 2000. godine, a 2017. sam baš tu odskijao svoju posljednju utrku u Svjetskom kupu. Tijekom tog vremena, Wengenske strmine donijele su mi 6 pobjeda i 13 postolja. Publika i ja smo zajedno otpjevali "Vogellisi", kao nekada! ...toliko emocija! Merci Wengen! Du wirst für immer in meinem Herzen bleiben! Lauberhornrennen FIS Alpine World Cup Tour #wengen #schweizObjavljuje Ivica Kostelic u Subota, 19. siječnja 2019.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!