Rukomet

Cindrić: "Pokušao sam igrati, ali na žalost bol me je spriječila da pružim maksimum"

Branimir Korać • ponedjeljak, 21.01.2019.
Cindrić: "Pokušao sam igrati, ali na žalost bol me je spriječila da pružim maksimum"
Foto: EPA

Hrvatska dalje ide bez Luke Cindrića koji ima problema s ozljedom aduktora, od ranije ga muči i zadnja loža te mora na pauzu. Pokušao je igrati protiv Brazila, ali nije išlo...

Cindriću nije lako, htio je igrati, probati, ali problemi i bolovi su ga spriječili. I sam priznaje kako jednostavno ne može igrati na ovoj razini uz ovakve bolove.

"Za mene je ovo Svjetsko prvenstvo na žalost završeno. imao sam u par dana dvije nezgodne ozljede, uoči Makedonije zadnja loža, a sada i aduktor i to su ozljede koje vučem već duže vrijeme. Pokušao sam igrati, ali na žalost bol me je spriječila da pružim maksimum, jednostavno ne mogu na toj razini igrati. Tako je na svakom velikom natjecanju, uvijek netko plati ozljedom. Razgovarao sam s izbornikom i stručnim vodstvom i smatramo da je ovo najbolje rješenje, da se pruži drugome šansa jer ja nisam u mogućnosti pružiti svoj maksimum. Bit ću uz dečke i nadam se da ćemo ostvariti ciljeve koje smo zacrtali."

Izbornik Červar potvrdio je kako umjesto Cindrića u reprezentaciju ulazi Kristian Bećiri.

"Tijekom utakmice s Brazilom tražio je zamjenu, radi se o ozljedi aduktora, a prije toga i zadnje lože. Donijeli smo zaključak da nema potrebe da tu bude i da se muči nego da ide kući i odradi terapiju u svom klubu te se spremi za prvenstvo. Ta je odluka bila logična bez obzira što je on htio, nije mogao izdržati te bolove. Odlučili smo napraviti zamjenu i Bećirija uvesti u reprezentaciju umjesto Cindrića."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!