Košarka

Cedevitu čeka gostovanje kod Uniksa: "Sigurno će biti motivirani, a na nama je da odgovorimo na pravi način"

Sportnet, Petar Jenjić • utorak, 22.01.2019.
Cedevitu čeka gostovanje kod Uniksa: "Sigurno će biti motivirani, a na nama je da odgovorimo na pravi način"

Susret protiv Uniksa u Eurokupu najavili su trener Cedevite Slaven Rimac i igrač Toni Katić. Obojica ističu snagu protivnika koji je jedna od jačih momčadi u cijelom natjecanju, ali dodaju kako se sigurno neće predati...

Cedevitu očekuje nova utakmica u TOP-u 16 Eurokupa u kojoj Uniks Kazan stiže u Zagreb. Porazi u dosadašnjim utakmicama jako su otežali situaciju, a umor igrača bit će jedan od razloga da trener Slaven Rimac rotira momčad.

"U želji da uključimo što veći broj igrača zbog umora, a realno i manjka kvalitete u odnosu na ostale ekipe u Eurokupu u drugom krugu, morat ćemo puno rotirati. Naravno, treba ostaviti i dobar dojam. Uniks je definitivno veliki favorit općenito cijele skupine. Prema tome, neće nam biti lako. Njima treba pobjeda i sigurno će biti motivirani, a na nama je da odgovorimo na pravi način."

Susret najavljuje i Toni Katić koji kaže kako se, unatoč trim porazima, sigurno neće olako predati unaprijed.

"Čeka nas teška utakmica protiv Uniksa. U Eurokupu smo u Top 16 fazi izgubili tri utakmice zaredom, no sigurno da se protiv Uniksa nećemo predati unaprijed, nego ćemo dati sve od sebe i pokušati pobijediti. Uniks je možda u top tri ekipe u cijelom Eurokupu. Ako se ne varam, u Eurokupu su tijekom ove sezone izgubili ukupno samo dvije utakmice, tako da će sigurno biti teško, no dat ćemo sve od sebe da ih pokušamo pobijediti."

KK Cedevita

FOTO: Mornar / Media Pro

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!