Rukomet

Porte: "Vidjeli smo njihovu obranu na TV-u i rekli da nije teška za napadanje, ali na terenu je posve drugačije"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 24.01.2019.
Porte: "Vidjeli smo njihovu obranu na TV-u i rekli da nije teška za napadanje, ali na terenu je posve drugačije"
Foto: EPA

Francuzi su na kraju priznali kako je Hrvatska zasluženo slavila, a posebne pohvale dobila je hrvatska obrana koja je limitirala Francusku na 20 golova...

Mathieu Grebille dobio je veću minutažu nego inače, Michael Guigou je uglavnom odmarao, a Grebille je nakon susreta poručio kako je Hrvatska ipak bila koncentriranija.

"Dva dana odmora su nam pomogla, osvježili smo se i u petak ćemo biti pravi. U ovom susretu Hrvatska je ipak bila više usredotočena nego mi."

Nedim Remili pohvalio je hrvatsku obranu koja je i njemu stvorila dosta problema, ali svjestan je da ovaj poraz nije previše naštetio Francuskoj.

"Bio je to težak, čvrst susret jer je hrvatska obrana vrlo jaka. Hrvatska je ovdje stvorila prednost, a mi nismo uspjeli dovoljno podići igru i vratiti se. Malo smo razočarani, ali ne trebamo biti već se moramo okrenuti prema polufinalu."

Najbolju pohvalu hrvatskoj obrani pružio je Valentin Porte.

"Imali smo problema u napadu, ali dobra je stvar što smo primili samo 23 gola. Zapeli smo na njihovoj 5-1 obrani, vidjeli smo je na TV-u i rekli kako nije najteža za napadanje, ali na parketu je bilo posve drugačije. Postoje dani kada sve ne funkcionira, bolje danas nego za dva dana."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!