Rukomet

Jacobsen za zadnju utakmicu vraća Lindberga, Christiansena brine polufinale

Branimir Korać • četvrtak, 24.01.2019.
Jacobsen za zadnju utakmicu vraća Lindberga, Christiansena brine polufinale
Foto: EPA

Izbornik Danske Nikolaj Jacobsen priznao je kako su velike šanse za povratak Hansa Lindberga među 16. Ipak, izmjenu neće napraviti već za polufinale...

Nikolaj Jacobsen je oprezan i čuvat će posljednju izmjenu za finale ili susret za treće mjesto, a ako se ne dogodi nešto nepredviđeno, u momčad će uskočiti Hans Lindberg.

"Lindberg je spreman, Hans može nastupiti već u nedjelju. Neću povući izmjenu već danas jer moram čekati zadnju utakmicu, ali ne poričem da će onda biti izvršena", ističe Jacobsen.

Sa zadnjom izmjenom čekat će do posljednjeg trenutka jer, kako je više puta istaknuo, mora je imati na raspolaganju zbog eventualne ozljede vratara.

Lindberg je bio u 16 na početku turnira, ali zaradio je ozljedu i umjesto njega u sastav je ušao Johan Hansen.

Lindberg bi tako ipak trebao zauzeti svoju poziciju na desnom krilu, a legendarno lijevo krilo danske reprezentacije, Lars Christiansen, smatra kako ova reprezentacija može otići do kraja.

"Malo sam zabrinut zbog polufinala izvan Danske, ali ako uspijemo u Njemačkoj izboriti finale, vjerujem da ćemo osvojiti titulu. Mislim da Nikolaj Jacobsen radi sjajan posao, nametnuo je svoj stil igra i igrači su to prihvatili."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!